Μέσι: Η Ιντερ Μαϊάμι θα είναι η τελευταία ομάδα της καριέρας μου

Μέσι: Η Ιντερ Μαϊάμι θα είναι η τελευταία ομάδα της καριέρας μου

«Απολαμβάνω τα πάντα ακόμα περισσότερο γιατί γνωρίζω ότι απομένει όλο και λιγότερο», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Αργεντινός σούπερ σταρ

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Ιντερ Μαϊάμι θα είναι η τελευταία ομάδα στην οποία θα αγωνιστεί στην καριέρα του ο αρχηγός της Αργεντινής, Λιονέλ Μέσι, όπως ανέφερε ο ίδιος την Τετάρτη.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ πρόσθεσε ότι νιώθει «λίγο φοβισμένος» στη σκέψη της απόσυρσης του από την ενεργό δράση.

Πρωταθλητής κόσμου με την Αργεντινή το 2022, ο Μέσι έχει συμβόλαιο με την ομάδα της Major League Soccer μέχρι το 2025, μετά την άφιξή του το περασμένο καλοκαίρι.

«Η Ιντερ Μαϊάμι θα είναι ο τελευταίος μου σύλλογος. Μου αρέσει να παίζω ποδόσφαιρο. Απολαμβάνω τα πάντα ακόμα περισσότερο γιατί γνωρίζω ότι απομένει όλο και λιγότερο», είπε ο Μέσι στο ESPN.

«Δεν είμαι έτοιμος να αφήσω το ποδόσφαιρο. Το έκανα όλη μου τη ζωή, μου αρέσει να παίζω ποδόσφαιρο, μου αρέσει η προπόνηση, η καθημερινότητα, οι αγώνες… Και ναι, υπάρχει πάντα λίγος φόβος ότι όλα αυτά θα τελειώσουν», παραδέχθηκε.

Ο οκτώ φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας ετοιμάζεται με την εθνική ομάδα της Αργεντινής να υπερασπιστεί τον τίτλο του Κόπα Αμέρικα, με το τουρνουά να ξεκινάει στις 20 Ιουνίου, στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η Αργεντινή θα αντιμετωπίσει τον Καναδά στον εναρκτήριο αγώνα, πριν αντιμετωπίσει τη Χιλή του Ομίλου Α στις 25 Ιουνίου και το Περού, τέσσερις ημέρες αργότερα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT