Το ποδοσφαιρικό καλοκαίρι της Kaizen Gaming έφτασε
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
το-ποδοσφαιρικό-καλοκαίρι-της-kaizen-gaming-έφτα-563087254

Το ποδοσφαιρικό καλοκαίρι της Kaizen Gaming έφτασε

Η κορυφαία εταιρεία GameTech είναι επίσημος συνεργάτης του UEFA EURO 2024™ και του Conmebol Copa America™️ 2024 σε μια πρωτοφανή επιτυχία για τον κλάδο.

Η Kaizen Gaming, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες GameTech παγκοσμίως, «παίζει μπάλα» και φέρνει το ποδόσφαιρο πιο κοντά μας από ποτέ, πρωταγωνιστώντας στο επερχόμενο «ποδοσφαιρικό» καλοκαίρι.  Η εταιρεία μέσα από το διεθνές της brand, το Betano, αλλά και το brand που διαχειρίζεται σε Ελλάδα και Κύπρο, τη Stoiximan, αποτελεί επίσημο χορηγό των UEFA EURO 2024™️ και Conmebol Copa America™️ 2024.

Πρόκειται για μία πρωτοφανή επιτυχία, καθώς είναι η πρώτη εταιρεία στον κλάδο του GameTech και μία από τις ελάχιστες συνολικά που γίνεται χορηγός των δύο αυτών διοργανώσεων μαζί. Άλλωστε, η εταιρεία που έχει τη βάση της στο Μαρούσι, έχει συνηθίσει το κοινό σε τέτοιου είδους πρωτοποριακές κινήσεις, καθώς ήταν και η πρώτη εταιρεία GameTech που αποτέλεσε επίσημο συνεργάτη της FIFA για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ το 2022.

Το ποδοσφαιρικό καλοκαίρι της Kaizen Gaming έφτασε-1
Στιγμές από την εκδήλωση της παρουσίασης του τροπαίου του UEFA EURO 2024™ από τη Stoiximan στο Ζάππειο Μέγαρο

Μεγάλες στιγμές με τα τρόπαια του EURO και του Copa America

Η συνεργασία της Kaizen Gaming με UEFA και CONMEBOL έχει ήδη χαρίσει μοναδικές στιγμές τόσο στο φίλαθλο κοινό, όσο και στους περισσότερους από 2.500 εργαζόμενούς της ανά τον κόσμο.

Ανεξίτηλη έμεινε στις μνήμες εκατοντάδων Ελλήνων φιλάθλων η 21η Μαρτίου, όταν η Stoiximan έφερε το Κύπελλο του UEFA EURO 2024™ στο Ζάππειο Μέγαρο. Το ελληνικό κοινό είχε την ευκαιρία να θαυμάσει από κοντά και να φωτογραφηθεί με το τρόπαιο, καθώς και με κορυφαίες προσωπικότητες του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου σε μία μοναδική γιορτή. Παράλληλα, η Kaizen Gaming φιλοξένησε το τρόπαιο και στο Kaizen Campus, δίνοντας στους εργαζόμενούς της, τους «Kaizeners», τη μοναδική ευκαιρία να απολαύσουν το κύπελλο στα ίδια τους τα γραφεία.

Το ποδοσφαιρικό καλοκαίρι της Kaizen Gaming έφτασε-2
Φωτογραφικό στιγμιότυπο από την εκδήλωση της παρουσίασης του κυπέλλου του CONMEBOL Copa America 2024 στη Βραζιλία από το Betano

Ανάλογες εκδηλώσεις έχουν διεξαχθεί σε πολλές ακόμη χώρες, όπου η Kaizen Gaming έχει δυναμική παρουσία μέσω του Betano. Στη Λισσαβόνα το τρόπαιο παρουσίασε ο χρυσός σκόρερ του τελικού του 2016, Έντερ. Στην Γερμανία, χρήστες της πλατφόρμας του Betano, είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με το τρόπαιο στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου, δηλαδή το γήπεδο όπου θα λάβει χώρα ο τελικός του Euro 2024. Το Betano παρουσίασε το τρόπαιο και στη Ρουμανία, ενώ θα το κάνει και στην Τσεχία. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει από τις εορταστικές ποδοσφαιρικές εκδηλώσεις και το τρόπαιο του Copa America. To τελευταίο το έφερε το Betano στη Βραζιλία σε Ρίο ντε Τζανέιρο και Σάο Πάολο, παρουσία παλαίμαχων παικτών της εθνικής Βραζιλίας αλλά και του πρεσβευτή του brand, παλαίμαχου πιλότου της Formula 1, Φελίπε Μάσσα. Αντίστοιχες εκδηλώσεις έλαβαν χώρα και σε Αργεντινή, Χιλή, Περού και Μεξικό.

Επιπλέον, η Kaizen Gaming διοργανώνει πλήθος πρωτοβουλιών για τους εργαζόμενούς της σχετικά με τις δύο διοργανώσεις, από κληρώσεις που τους στέλνουν στα γήπεδα της Γερμανίας και των ΗΠΑ, μέχρι τη διεξαγωγή εταιρικών τουρνουά και την προβολή αγώνων στα γραφεία της εταιρείας.

Το ποδοσφαιρικό καλοκαίρι της Kaizen Gaming έφτασε-3
Ο χρυσός Ολυμπιονίκης, Μίλτος Τεντόγλου και ο προπονητής του, Γιώργος Πομάσκι με το τρόπαιο του Euro στο Kaizen Campus

Επιστέγασμα της συνεχούς εξέλιξης της Kaizen Gaming

Οι επίσημες χορηγίες στο UEFA Euro 2024™️ και στο Conmebol Copa America™️ 2024 αποτελούν ένα επιστέγασμα της διαρκούς ανάπτυξης της Kaizen Gaming τα τελευταία χρόνια. Η εταιρεία δραστηριοποιείται αυτήν τη στιγμή σε 16 αγορές και εξαπλώνεται σε ολοένα και περισσότερες. Η Stoiximan είναι ήδη εδώ και χρόνια κυρίαρχος της ελληνικής και της κυπριακής αγοράς του online betting. Το Betano είναι συνεργάτης των μεγαλύτερων συλλόγων σε Πορτογαλία, Ρουμανία, Τσεχία, ενώ πολύ πρόσφατα μπήκε και στην Αγγλική Premier League, ως ο νέος χορηγός της αγγλικής Aston Villa. Επιπλέον, αποτελεί το πιο «hot» όνομα του χώρου στη Νότια Αμερική, καθώς εκτός από επίσημος χορηγός του Copa America, πρόσφατα έγινε ονοματοδότης των δύο μεγαλύτερων εγχώριων διοργανώσεων της Ηπείρου, του Brasileirao Betano (Πρωτάθλημα Βραζιλίας) και του Torneo Betano (Πρωτάθλημα Αργεντινής).

Προσδεθείτε και ζήστε το ποδοσφαιρικό καλοκαίρι στο έπακρο, είτε ως φίλαθλοι είτε ακόμα και ως μέλη της Kaizen Gaming! Δείτε εδώ ανοιχτές θέσεις εργασίας στην εταιρεία.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT