«Υπόκλιση» του Κβαρατσχέλια στον Κριστιάνο Ρονάλντο

«Υπόκλιση» του Κβαρατσχέλια στον Κριστιάνο Ρονάλντο

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ιστορική πρόκριση της Γεωργίας στους «16» του Euro 2024 είναι το κύριο θέμα συζήτησης από το βράδυ της Τετάρτης. Εν μέσω ξέφρενων πανηγυρισμών παικτών και φιλάθλων της Γεωργίας, ξεχώρισε η αναγνώριση του αρχηγού της ομάδας Κβίτσα Κβαρατσχέλια στο πρόσωπο του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος ήταν και παραμένει το ίνδαλμα του άσου της Νάπολι από την παιδική του ηλικία και το απέδειξε και στην πράξη, όταν διακόπτοντας τους πανηγυρισμούς έτρεξε προς το μέρος του CR 7 για να τον αγκαλιάσει και να πάρει τη φανέλα του, με την οποία αργότερα φωτογραφήθηκε. «Πριν από τον αγώνα συναντηθήκαμε και μου ευχήθηκε. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα ερχόταν να μου μιλήσει. Είναι σπουδαίος παίκτης και εξαιρετικός άνθρωπος. Εχει εξαιρετική προσωπικότητα, γι’ αυτό και τον σέβομαι τόσο. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο», ανέφερε ο Κβαρατσχέλια, που χαρακτήρισε την πρόκριση της εθνικής του ως την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής του, συναίσθημα που δεν συγκρίνεται ούτε με το πρωτάθλημα που κατέκτησε με τη Νάπολι.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ρονάλντο μετά το τέλος του ματς λίγο έλειψε να τραυματιστεί, όταν ένας οπαδός πήδηξε από την εξέδρα καταπάνω του, με τον Πορτογάλο να γλιτώνει για λίγα εκατοστά.

Στη Γεωργία, η επιτυχία της εθνικής έκανε τον δισεκατομμυριούχο και άλλοτε πρωθυπουργό της Μπιζντίνα Ιβανισβίλι να προσφέρει το ποσό των 10 εκατ. ευρώ στην ομάδα ως «δώρο» πρόκρισης.

Την ίδια ώρα, στην Αγγλία ο προβληματισμός μεγαλώνει όχι μόνο για τις μετριότατες εμφανίσεις στην πρώτη φάση, αλλά επειδή μετά την υποχρεωτική απουσία του Φιλ Φόντεν, ο οποίος επέστρεψε στο νησί για τη γέννηση του τρίτου του παιδιού, χτύπημα έχει υποστεί στο πιγούνι ο Ααρον Γκόρντον.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT