Παραμένει έως και το 2027 το «Ακρόπολις» στο WRC

Παραμένει έως και το 2027 το «Ακρόπολις» στο WRC

Η συμμετοχή του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις ήταν εξασφαλισμένη μέχρι και το 2025 αλλά το υψηλό επίπεδο, τόσο από πλευράς οργάνωσης όσο και από πλευράς αγωνιστικής, οδήγησαν στην ανανέωση του συμβολαίου.

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μέχρι και το 2027 επεκτάθηκε η παραμονή του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ. Ο εθνικός μας αγώνας του μηχανοκίνητου αθλητισμού από την επόμενη χρονιά θα επιστρέψει στον… παραδοσιακό μήνα διεξαγωγής του, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Ιούνιο. Η εφετινή διοργάνωση θα διεξαχθεί από τις 5 έως τις 8 Σεπτεμβρίου και, όπως κάθε χρόνο, αναμένεται να προβάλει τις ομορφιές της Ελλάδας σε όλο τον κόσμο.

Η συμμετοχή του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις ήταν εξασφαλισμένη μέχρι και το 2025 αλλά το υψηλό επίπεδο, τόσο από πλευράς οργάνωσης όσο και από πλευράς αγωνιστικής, ώθησαν τους ιθύνοντες για την ανανέωση του συμβολαίου. «Η έμπρακτη υποστήριξη της Κυβέρνησης αποτέλεσε εχέγγυο για συνεργασία του αγώνα με τον ιδιωτικό τομέα και σήμερα, πιο δυνατοί από ποτέ, μπορούμε να συζητάμε με την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοκινήτου και τον WRC Promoter για το μέλλον. Ως απόδειξη της συνέπειας και της εργατικότητας πετύχαμε να εξασφαλίσουμε την παρουσία του αγώνα μας στο ημερολόγιο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ για το 2026 και το 2027», δήλωσε ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης κατά τη διάρκεια εκδήλωσης του χορηγού του Ράλλυ Ακρόπολις και αποκάλυψε ότι «ο αγώνας θα συνεχίσει να χαίρει της υποστήριξης της ΕΚΟ τουλάχιστον έως το 2027».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο εκτελεστικός διευθυντής του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλυ Γιόνα Σίμπελ ευχαρίστησε την Ελληνική Κυβέρνηση και υπογράμμισε ότι το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις είναι ένα «από τους εμβληματικούς αγώνες του θεσμού».

Το «Ράλλυ των Θεών» και αυτή τη χρονιά αναμένεται να εντυπωσιάσει τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις και πολλές καινοτομίες με τους διοργανωτές να σχεδιάζουν μία υπερειδική διαδρομή που θα μείνει στην ιστορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.   

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT