Ολυμπιακός και Μπαρτζώκας συνεχίζουν μαζί έως το 2026

Ολυμπιακός και Μπαρτζώκας συνεχίζουν μαζί έως το 2026

«Είναι τεράστια τιμή το ότι θα συνεχίσω να εκπροσωπώ τα χρώματα της ομάδας μας, ειδικά στην ιστορική συγκυρία της συμπλήρωσης των 100 χρόνων από την ίδρυσή της», ανέφερε ο μακροβιότερος πλέον προπονητής στην ιστορία του μπασκετικού Ολυμπιακού

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, ανανέωσαν μέχρι το καλοκαίρι του 2026 τη συνεργασία με τον προπονητή Γιώργο Μπαρτζώκα, όπως ανακοινώθηκε επίσημα την Παρασκευή.

Μετά την κατάκτηση του Super Cup Ελλάδας και του Κυπέλλου Ελλάδας, την 3η θέση στη Euroleague και τη 2η στο ελληνικό πρωτάθλημα τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, οι ισχυροί άνδρες των «ερυθρολεύκων» έκαναν πρόταση στον Γιώργο Μπαρτζώκα να παραμείνει στο «τιμόνι» της ομάδας του Πειραιά.

Ο Γ. Μπαρτζώκας, ο πρώτος Eλληνας προπονητής που κατέκτησε τον τίτλο της Euroleague, το 2013 με τον Ολυμπιακό στο Λονδίνο, είπε το «ναι» χωρίς δεύτερη σκέψη και πλέον γίνεται ο μακροβιότερος κόουτς στην ιστορία του μπασκετικού Ολυμπιακού.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους προέδρους της ΚΑΕ Ολυμπιακός, κυρίους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και στον τρόπο δουλειάς του προγράμματός μας. Είναι τεράστια τιμή το ότι θα συνεχίσω να εκπροσωπώ τα χρώματα της ομάδας μας, ειδικά στην ιστορική συγκυρία της συμπλήρωσης των 100 χρόνων από την ίδρυσή της. Εγώ και οι συνεργάτες μου θα το κάνουμε με την ίδια μεθοδικότητα, αλλά και ακόμα μεγαλύτερη δίψα και όρεξη για επιτυχίες!», ανέφερε σχετικά ο προπονητής.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Μπαρτζώκα μέχρι το καλοκαίρι του 2026. Ο κορυφαίος Ελληνας προπονητής, ο οποίος έχει οδηγήσει την ομάδα μας στην κατάκτηση της Ευρωλίγκας το 2013 και του Διηπειρωτικού, σε τρία σερί φάιναλ φορ (Βελιγράδι 2022, Κάουνας 2023, Βερολίνο 2024), στην κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων Ελλάδος (2022, 2023), τριών Κυπέλλων Ελλάδος (2022, 2023 2024), καθώς και δύο Super Cup (2022, 2023) -και πλέον βάζει πλώρη για νέες επιτυχίες-, είναι ο μακροβιότερος κόουτς στην ιστορία του μπασκετικού Ολυμπιακού!».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT