Ευρωπαϊκό νεανίδων: «Ασημένια» η Εθνική στο τεχνικό ομαδικό

Ευρωπαϊκό νεανίδων: «Ασημένια» η Εθνική στο τεχνικό ομαδικό

Οι Θάλεια Δαμπάλη, Αθηνά Καμαρινοπούλου, Εστέλλα Καραμανίδου, Ζωή Καράγγελου, Αρτεμη Κουτράκη, Δέσποινα Πέντζα, Σοφία Ρηγάκου και Βασιλική Θάνου συγκέντρωσαν 275.5534 βαθμούς και κατέκτησαν τη δεύτερη θέση μεταξύ 10 χωρών

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με μία σημαντική επιτυχία για την Ελλάδα ξεκίνησε στη Μάλτα το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης εφήβων/νεανίδων.

Οι Θάλεια Δαμπάλη, Αθηνά Καμαρινοπούλου, Εστέλλα Καραμανίδου, Ζωή Καράγγελου, Αρτεμη Κουτράκη, Δέσποινα Πέντζα, Σοφία Ρηγάκου και Βασιλική Θάνου κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο στο τεχνικό πρόγραμμα του ομαδικού.

Οι Ελληνίδες αθλήτριες συγκέντρωσαν 275.5534 βαθμούς και κατέκτησαν τη δεύτερη θέση ανάμεσα σε 10 χώρες που συμμετείχαν. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Ισπανία με 284.0799 και το χάλκινο η Γαλλία με 257.3824 βαθμούς.

Το πρωί, στον προκριματικό του ελεύθερου προγράμματος του σόλο, η Ζωή Καράγγελου κατέλαβε την τρίτη θέση με 230.8605 βαθμούς και θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για μετάλλιο, στον τελικό που θα γίνει τη Δευτέρα 1 Ιουλίου.

Καλύτερη όλων στον προκριματικό ήταν η Μαρλούς Στεενμπέεκ από την Ολλανδία με 245.4167 βαθμούς και δεύτερη η Ιζαμπέλ Σουάνγκ Τσούι Σου από την Ισπανία με 238.3522 βαθμούς.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT