Συνάντηση Κυρ. Μητσοτάκη με τους παίκτες της Εθνικής ενόψει προολυμπιακού

Συνάντηση Κυρ. Μητσοτάκη με τους παίκτες της Εθνικής ενόψει προολυμπιακού

«Eχουμε κάνει το καλύτερο που μπορούμε για να οργανώσουμε ένα καλό προολυμπιακό. Να το χαρείτε και να μας κάνετε όλους χαρούμενους», ανέφερε στους παίκτες ο πρωθυπουργός. Τα δώρα που δέχθηκε

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τους αθλητές της Εθνικής ομάδας μπάσκετ συναντήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ενόψει του προολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ που διεξάγεται στη χώρα μας.

«Η σχέση μας με την Εθνική μπάσκετ είναι γνωστή και δεδομένη. Και η αγάπη δεδομένη», σημείωσε ο πρωθυπουργός, μιλώντας με τους παίκτες και το επιτελείο της Εθνικής ομάδας. Οπως είπε, «έχουμε κάνει το καλύτερο που μπορούμε για να οργανώσουμε ένα καλό προολυμπιακό. Να το χαρείτε και να μας κάνετε όλους χαρούμενους», ανέφερε.

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι και το λέω εκπροσωπώντας όλη την ομάδα, που είστε εδώ μαζί μας, γιατί αυτό δείχνει όχι απλά την υποστήριξη, δείχνει όλη τη θετική ενέργεια και όλα τα vibes, θα έλεγα, θετικά, από όλη την Ελλάδα. Εκπροσωπούμε όλη την Ελλάδα, οπότε νιώθουμε ότι είμαστε όλοι ένα σώμα και έτσι πάμε να κερδίσουμε», ανέφερε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Βαγγέλης Λιόλιος.

«Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε που ήρθατε εδώ, γιατί η Εθνική ομάδα δεν κοιτάει κανέναν, είναι πάνω από όλους και είναι εθνική υπερηφάνεια και τιμή που είμαστε εδώ, σαν Ελληνες», τόνισε ο προπονητής της Εθνικής, Βασίλης Σπανούλης.

Σημειώνεται πως οι παίκτες χάρισαν στον πρωθυπουργό μια μπάλα μπάσκετ και μια φανέλα με το όνομά του υπογεγραμμένη από όλους, ενώ ο πρόεδρος της ΕΟΚ του προσέφερε ένα δάφνινο στεφάνι εκ μέρους της Ομοσπονδίας.

Δείτε εικόνες

Συνάντηση Κυρ. Μητσοτάκη με τους παίκτες της Εθνικής ενόψει προολυμπιακού-1
Συνάντηση Κυρ. Μητσοτάκη με τους παίκτες της Εθνικής ενόψει προολυμπιακού-2
Συνάντηση Κυρ. Μητσοτάκη με τους παίκτες της Εθνικής ενόψει προολυμπιακού-3

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ / Φωτογραφίες via INTIME News

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT