Στ. Τσιτσιπάς: Με το δεξί στο Wimbledon, 3-0 τον Τάρο Ντάνιελ

Στ. Τσιτσιπάς: Με το δεξί στο Wimbledon, 3-0 τον Τάρο Ντάνιελ

Ο Ελληνας τενίστας περιμένει πλέον τον νικητή του αγώνα μεταξύ του Φινλανδού Εμιλ Ρουσουβουόρι και του Αμερικανού Μακένζι ΜακΝτόναλντ

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το εισιτήριο για τον β’ γύρο του Wimbledon κέρδισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος επικράτησε με 3-0 σετ απέναντι στον Ιάπωνα Τάρο Ντάνιελ.

Ο Ελληνας τενίστας εξασφάλισε την πρόκριση, καταφέρνοντας να κάμψει την αντίσταση του αντιπάλου του, κερδίζοντας 7-6, 6-4 και 7-5.

Πλέον περιμένει τον αντίπαλό του, ο οποίος θα προκύψει από τον αγώνα μεταξύ του Φινλανδού Εμιλ Ρουσουβουόρι και του Αμερικανού Μακένζι ΜακΝτόναλντ.

Ο 26χρονος μπήκε δυναμικά στην αναμέτρηση, υπερασπίστηκε στο σερβίς του και με μπρέικ στο τέταρτο γκέιμ προηγήθηκε με 4-1. Ωστόσο, ο Ντάνιελ αξιοποίησε όλα τα λάθη του Τσιτσιπά που ακολούθησαν και με δικό του σερί 3-0 ισοφάρισε σε 4-4. Οι δύο τενίστες πήγαιναν χέρι-χέρι μέχρι το τάι μπρέικ, εκεί όπου ο Τσιτσιπάς ήταν πιο συγκεντρωμένος, παίρνοντας το πρώτο σετ με 7-6. 

Στο δεύτερο σετ, ο 26χρονος ήταν πιο αποτελεσματικός, έκανε το μπρέικ στο τρίτο γκέιμ και κρατώντας το δικό του σερβίς έκοψε πρώτος το νήμα του τερματισμού με 6-4. Στο τρίτο σετ τα πάντα ήταν ισορροπημένα μέχρι το 11ο γκέιμ, αλλά σε εκείνο το σημείο μίλησε η εμπειρία του Τσιτσιπά, ο οποίος με μπρέικ έγραψε το 7-5 και πήρε τη νίκη με 3-0, μετά από περίπου δυόμιση ώρες.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT