Μ. Σάκκαρη: «Ραντεβού» με Ραντουκάνου στις «32» του Wimbledon

Μ. Σάκκαρη: «Ραντεβού» με Ραντουκάνου στις «32» του Wimbledon

Η Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε με 2-0 (7-5, 6-3) της Αράντσκα Ρους, μετά από μια ώρα και 29 λεπτά

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό τένις, η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε με 2-0 (7-5, 6-3) της Αράντσκα Ρους, μετά από μια ώρα και 29 λεπτά, παίρνοντας το «εισιτήριο» για τον 3ο γύρο του Wimbledon. Εκεί θα συναντήσει την Βρετανή Εμα Ραντουκάνου.

Η Ελληνίδα τενίστρια έκανε το 6-0 απέναντι στην αντίπαλό της, στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, εκμεταλλευόμενη κυρίως το σερβίς και την αποτελεσματικότητα στο παιχνίδι της, στα κρίσιμα σημεία.

Μ. Σάκκαρη: «Ραντεβού» με Ραντουκάνου στις «32» του Wimbledon-1
REUTERS/Hannah Mckay

Η Μαρία Σάκκαρη ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 5 άσους (2 διπλά λάθη), πέρασε το 55% των πρώτων σερβίς, κερδίζοντας το 83% των πόντων (30/36) και το 60% στο δεύτερο (18/30).

«Εσβησε» δε και τα δύο μπρέικ πόιντς της Ρους, ενώ αντίθετα δεν είπε «όχι» στις δύο από τις τρεις ευκαιρίες που της δόθηκαν, για να «σπάσει» το σερβίς της Ολλανδής.

Είχε επίσης πέντε winners παραπάνω από την αντίπαλό της, καθώς και δύο αβίαστα λάθη λιγότερα (17-19).

Στην φάση των «32» του κορυφαίου Grand Slam η νο9 του κόσμου θα αντιμετωπίσει την Εμα Ραντουκάνου, η οποία με τη σειρά της επικράτησε την Ελίζε Μέρτενς με 6-1, 6-2.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT