Euro 2024: ένας… τελικός στα προημιτελικά

Euro 2024: ένας… τελικός στα προημιτελικά

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με δύο γιγαντομαχίες ανοίγει σήμερα η αυλαία των προημιτελικών του Euro 2024, καθώς δύο από τα φαβορί, η Γερμανία και η Ισπανία (19.00), θα δώσουν την κορυφαία έως τώρα μάχη της διοργάνωσης, ενώ λίγο αργότερα θα συγκρουστούν η Γαλλία του Κιλιάν Εμπαπέ και η Πορτογαλία του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Στην «Αρένα» της Στουτγάρδης, η πειστικότατη φέτος Ισπανία θέλει να σβήσει τη φλόγα της φιλοδοξίας που καίει πλέον όλο και δυνατότερη μεταξύ των διοργανωτών Γερμανών, σε ένα ματς όπου οι προβλέψεις… απαγορεύονται. «Μέχρι τώρα η Ισπανία είναι η καλύτερη ομάδα του τουρνουά, αλλά εμείς δεν φοβόμαστε», δήλωσε ο αρχηγός των Γερμανών, Ιλκάι Γκιουντογκάν. «Πιστεύω ότι οι πιθανότητες είναι 50-50, καθώς κι εμείς είμαστε η δεύτερη καλύτερη, γι’ αυτό και όλος ο κόσμος είναι ενθουσιασμένος με αυτόν τον αγώνα», πρόσθεσε ο παίκτης της Μπαρτσελόνα.

Θα ακολουθήσει (22.00) το άλλο μεγάλο ματς, της Πορτογαλίας με τη Γαλλία στο Αμβούργο (ο νικητής θα συναντήσει στους «4» αυτόν του Ισπανίας – Γερμανίας), με τους Γάλλους να έχουν τον νου τους και στις βουλευτικές εκλογές της Κυριακής: «Δεν μπορούμε να αφήσουμε τη χώρα στα χέρια αυτών των ανθρώπων», είπε ο Εμπαπέ για την ακροδεξιά παράταξη της Μαρίν Λεπέν, ενώ έσπευσε να στηρίξει τον Αντουάν Γκριζμάν, που δέχεται κριτική.

Οι άλλοι δύο αγώνες της προημιτελικής φάσης θα γίνουν αύριο και είναι Αγγλία – Ελβετία (19.00) και Ολλανδία – Τουρκία (22.00).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT