Basket League: Ψηφιακό εισιτήριο και ταυτοποίηση εισόδου από τον Σεπτέμβριο

Basket League: Ψηφιακό εισιτήριο και ταυτοποίηση εισόδου από τον Σεπτέμβριο

Από τις 16 Σεπτεμβρίου, όλοι οι αγώνες της Basket League, του Κυπέλλου Ελλάδας και των διεθνών διοργανώσεων θα διεξάγονται αποκλειστικά σε αθλητικές εγκαταστάσεις που διαθέτουν το νέο σύστημα ελέγχου εισιτηρίων και ταυτοποίησης των θεατών

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επεκτείνεται στο μπάσκετ το νέο σύστημα ελέγχου εισιτηρίων και ταυτοποίησης των θεατών, καθώς από τις 16 Σεπτεμβρίου όλοι οι αγώνες της Basket League, του Κυπέλλου Ελλάδας και των διεθνών διοργανώσεων θα διεξάγονται αποκλειστικά σε αθλητικές εγκαταστάσεις που διαθέτουν τη συγκεκριμένη δυνατότητα.

Το μέτρο, το οποίο θα εφαρμόζεται από 17 Αυγούστου και στο ποδόσφαιρο, προβλέπεται στην ΚΥΑ που παρέδωσαν τη Δευτέρα ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης και ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου, στον γενικό διευθυντή του ΕΣΑΚΕ, Ευθύμη Ρεντζιά.

Με το ξεκίνημα της νέας αγωνιστικού περιόδου, όλοι οι φίλαθλοι θα ταυτοποιούν το απλό εισιτήριό τους, καθώς και το εισιτήριο διαρκείας τους, μέσω της εφαρμογής Gov.gr Wallet. Για την ψηφιακή ταυτοποίηση, θα απαιτείται να εγγραφούν στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας (emep.gov.gr) και να κατεβάσουν στο κινητό τους τηλέφωνο την εφαρμογή. H διαδικασία ταυτοποίησης μέσω του Gov.gr Wallet γίνεται με απλό και φιλικό τρόπο, ο οποίος περιγράφεται αναλυτικά στο tickets.gov.gr. 

«Το πετυχημένο μοντέλο, που εφαρμόστηκε στη Super League με το ηλεκτρονικό εισιτήριο, επεκτείνεται και στη Basket League από τις 16 Σεπτεμβρίου. Με αυτό το σύστημα ξέρουμε πλέον ποιος μπαίνει στο γήπεδο, το όνομά του, το τηλέφωνό του. Αυτό θα συμβάλει στην κοινή προσπάθεια που κάνουμε για την αντιμετώπιση της βίας», δήλωσε σχετικά ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης.

Από την πλευρά του, ο γενικός διευθυντής του ΕΣΑΚΕ, Ευθύμης Ρεντζιάς, έκανε λόγο για «ένα ακόμα σημαντικό βήμα στη διαρκή προσπάθεια για την καταπολέμηση της βίας στους αθλητικούς χώρους». «Οι ΚΑΕ της Stoiximan Basket League, τα μέλη του ΕΣΑΚΕ, έχουν κάνει πολύ μεγάλες προσπάθειες προκειμένου να σταματήσει η βία στα γήπεδα μας. Εχουν ψηφίσει και έχουν εφαρμόσει αυστηρούς κανονισμούς, έχουν συνετίσει με παραινέσεις τους φιλάθλους ώστε να αποφεύγουν τη βία ακόμη και τη λεκτική», πρόσθεσε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT