Επεισόδιο ξυλοδαρμού σε κλαμπ της παραλιακής με «πρωταγωνιστές» διεθνείς Κροάτες

Επεισόδιο ξυλοδαρμού σε κλαμπ της παραλιακής με «πρωταγωνιστές» διεθνείς Κροάτες

Το περιστατικό, με «πρωταγωνιστές» τους μπασκετμπολίστες Ιβιτσα Ζούμπατς και Ντάριο Σάριτς, σημειώθηκε λίγες ώρες μετά τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδος με την Κροατία

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε βίαιο επειδόσιο που σημειώθηκε σε νυχτερινό κέντρο της παραλιακής, συμμετείχαν οι παίκτες του ΝΒΑ, Ιβιτσα Ζούμπατς και Ντάριο Σάριτς, τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγες ώρες μετά τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδος με την Κροατία, στο πλαίσιο του προολυμπιακού τουρνουά.

Σε βίντεο που εξασφάλισε το TMZ Sports, με πλάνα μέσα από το νυχτερινό κέντρο, αποτυπώνεται ο Ζούμπατς, ο οποίος αγνωίζεται με τα χρώματα των Λος Αντζελες Κλίπερς, να έχει εμπλακεί σε καυγά με κάποιον άνδρα και στη συνέχεια με άτομα από το προσωπικό ασφαλείας της επιχείρησης.

Στη συνέχεια κι ενώ τα πνεύματα οξύνθηκαν, ο Σάριτς εισέρχεται στο πλήθος, σπεύδοντας να βοηθήσει τον συμπαίκτη του.

Σε κάποιο σημείο της συμπλοκής, ένας άνδρας φέρεται να ακινητοποιεί με λαβή τον Σάριτς στο έδαφος, με τον αθλητή των Ντένβερ Νάγκετς να δέχεται χτυπήματα στο σώμα και στο πρόσωπο.

Ασαφής παραμένει η αιτία του επεισοδίου, το οποίο, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ολοκληρώθηκε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT