Μ. Τεντόγλου: Πρώτος στο μίτινγκ «Ιστβαν Γκιουλάι» και έφυγε για Παρίσι

Μ. Τεντόγλου: Πρώτος στο μίτινγκ «Ιστβαν Γκιουλάι» και έφυγε για Παρίσι

Με άλμα στα 8,23 μέτρα στην τέταρτη προσπάθεια, ο Ελληνας πρωταθλητής ολοκλήρωσε την τελευταία του αγωνιστική υποχρέωση πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην τελευταία του αγωνιστική υποχρέωση πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε την πρώτη θέση στο μίτινγκ «Ιστβαν Γκιουλάι» της Ουγγαρίας, πραγματοποιώντας άλμα στα 8,23 μ. (-0,6).

Ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι επικεντρώνεται πλέον στο κορυφαίο αθλητικό ραντεβού του πλανήτη, εκεί όπου θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο Τεντόγλου ξεκίνησε τον αγώνα με μη ολοκληρωμένο άλμα, ενώ στη συνέχεια, πέτυχε 7,65μ. στη δεύτερη προσπάθεια και 8,18μ. στην τρίτη.

Στο τέταρτο άλμα του, ο Ελληνας πρωταθλητής σημείωσε 8,23μ. (-0,6) και έκανε 8,03μ. στο πέμπτο, ενώ δεν εκτέλεσε το έκτο του άλμα.

Τη δεύτερη θέση κατέκτησε ο «ασημένιος» πρωταθλητής Ευρώπης, Ματία Φουρλάνι με 8,08μ. και την τρίτη ο Ανβάρ Ανβάροβ με 8,02 μέτρα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT