Ολυμπιακοί Αγώνες: Το πρόγραμμα των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών

Ολυμπιακοί Αγώνες: Το πρόγραμμα των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών

Ο Στέφανος Ντούσκος, η Αννα Κορακάκη και η Χριστίνα Μόσχη θα είναι οι πρώτοι, από ελληνικής πλευράς, που θα μπουν στη «μάχη»

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Στέφανος Ντούσκος, η Αννα Κορακάκη και η Χριστίνα Μόσχη θα είναι οι πρώτοι, από ελληνικής πλευράς, που θα μπουν στη «μάχη» των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.

Οι πρωταθλητές μας θα πάρουν μέρος στους προκριματικούς της κωπηλασίας και της σκοποβολής, αντίστοιχα. Το πρόγραμμα της πρώτης, μετά την Τελετή Εναρξης, ημέρας (27/7) περιλαμβάνει και άλλα αθλήματα όπου θα υπάρχουν ελληνικές συμμετοχές.

Με στόχο την πρόκριση στην επόμενη ή την τελική φάση των αγωνισμάτων τους θα αγωνιστούν την πρώτη επίσημη αγωνιστική ημέρα (27/7) ο Λευτέρης Πετρούνιας, οι κολυμβητές μας Αννα Ντουντουνάκη, Κριστιάν Γκολομέεβ, Στέργιος Μπίλας και Ανδρέας Βαζαίος, ο αθλητής το πινγκ πονγκ Παναγιώτης Γκιώνης, η εθνική ομάδα πόλο γυναικών και οι κωπηλάτες μας Αναστασιάδου – Μπούρμπου, Κοντού – Φίτσιου και Γκαϊδατζής – Παπακωνσταντίνου.

Δείτε εδώ το πλήρες πρόγραμμα.

  • Η έντονη γραφή στο όνομα του αθλητή ή της αθλήτριας σημαίνει ότι είναι η πρώτη προσπάθειά του και η γραφή με αχνό γκρι η συνέχεια (σε κάποιες περιπτώσεις εφόσον προκριθεί). Με γαλάζια σκίαση είναι οι τελικοί.
  • Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν υπάρχουν οι κληρώσεις των αγώνων, των σειρών κ.λπ., καθώς δεν έχουν γίνει ακόμη.
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT