Ολυμπιακός: Συνεχίζει στα «κόκκινα» ο Ελ Κααμπί – Το βίντεο της ανακοίνωσης

Ολυμπιακός: Συνεχίζει στα «κόκκινα» ο Ελ Κααμπί – Το βίντεο της ανακοίνωσης

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών περιλαμβάνει κλειστό διετές συμβόλαιο έναντι συνολικού ποσού 5,5 εκατ. ευρώ

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ευτυχές τέλος είχε για τον Ολυμπιακό το «σίριαλ» με τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί, καθώς, όπως ανακοινώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, ο Μαροκινός επιθετικός επέλεξε να παρατείνει την παραμονή του στον σύλλογο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών περιλαμβάνει κλειστό διετές συμβόλαιο έναντι συνολικού ποσού 5,5 εκατ. ευρώ.

Οι διαπραγματεύσεις διήρκεσαν αρκετά καθώς ο περσινός πρώτος σκόρερ του Conference League, δέχθηκε πολλές προτάσεις από ευρωπαϊκούς συλλόγους αλλά και από την σαουδαραβική Pro League.

Σημειώνεται πως ο κόουτς των «ερυθρολεύκων», Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, είχε ζητήσει την παραμονή του με κάθε τρόπο, καθώς αποτελεί πολύτιμο γρανάζι στο σύστημα παιχνιδιού του.

«Παλέψαμε και κερδίσαμε μαζί, κατακτήσαμε μαζί και τώρα συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε μαζί. Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό», αναφέρει το μήνυμα του συλλόγου για την ανανέωση του Μαροκινού άσου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT