Ευρωπαϊκή σέντρα για ΠΑΟ με μεταγραφική άφιξη Τετέ

Ευρωπαϊκή σέντρα για ΠΑΟ με μεταγραφική άφιξη Τετέ

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τις βάσεις για την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League –όπου πιθανότατα θα βρει στον δρόμο του τον Αγιαξ– θέλει να βάλει απόψε (21.00) ο Παναθηναϊκός. Κόντρα στη βουλγαρική Μπότεφ, οι «πράσινοι» θα επιδιώξουν ένα σκορ που θα τους εξασφαλίζει σε μεγάλο βαθμό ενόψει της ρεβάνς (1.8).

Παράλληλα, η έναρξη των επίσημων αγωνιστικών δραστηριοτήτων της ομάδας για τη σεζόν 2024-25 συνοδεύεται με την προσπάθεια της ολοκλήρωσης μιας εξαιρετικής μεταγραφής, που αφορά τον 24χρονο Βραζιλιάνο εξτρέμ Τετέ, ο οποίος ανήκει στην Γαλατασαράι. Προϊόν των ακαδημιών της Γκρέμιο, έχει φορέσει επίσης τη φανέλα των Σαχτάρ Ντόνετσκ, Λυών και Λέστερ και ξεχωρίζει για την τεχνική του και την ταχύτητα.

Ο Τετέ πιθανότατα θα βρεθεί σήμερα στην Αθήνα ώστε να περάσει ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας που θα έχει τετραετή διάρκεια και να βρεθεί στο ΟΑΚΑ για το ευρωπαϊκό παιχνίδι. Σε αυτό, μοναδικός απών θα είναι ο Φώτης Ιωαννίδης, για τον οποίο η ΠΑΕ επανέλαβε χθες, απαντώντας σε δημοσιεύματα περί συμφωνίας με τη Λάτσιο, πως δεν πωλείται τη φετινή σεζόν. Την ίδια ώρα, σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, η πορτογαλική Μπράγκα μπήκε σφήνα στην Μποταφόγκο για την απόκτηση του Γιώργου Βαγιαννίδη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT