Ο Σάσα Βεζένκοβ επέστρεψε επίσημα στον Ολυμπιακό

Ο Σάσα Βεζένκοβ επέστρεψε επίσημα στον Ολυμπιακό

Ο 28χρονος μπασκετμπολίστας είναι και πάλι παίκτης του Ολυμπιακού - «Για όσα ζήσαμε, μα πιο πολύ για όσα θα ζήσουμε», το μήνυμά του

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η επιστροφή του Σάσα Βεζένκοβ στον Ολυμπιακό είναι γεγονός, με την ερυθρόλευκη ΚΑΕ να καλωσορίζει τον 28χρονο μπασκετμπολίστα στην ομάδα μέσω ενός βίντεο που αναρτήθηκε στα κοινωνικά δίκτυα. 

«Για όσα ζήσαμε, μα πιο πολύ για όσα θα ζήσουμε! Γύρισα στην οικογένειά μου», είναι η δήλωση του Βεζένκοβ που συνοδεύει την ανάρτηση, η οποία καταλήγει με τη φράση «καλώς όρισες Σάσα!» 

Υπενθυμίζεται ότι στη 1.30 τα ξημερώματα σήμερα η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανήρτησε βίντεο με το οποίο προανήγγελλε την οριστικοποίηση της μεταγραφής. «Τώρα, τι γίνεται τώρα; Τώρα χαμηλώστε τα φώτα και διπλοκλειδώστε την πόρτα,» ακούγεται να τραγουδά ο Βασίλης Καρράς και στο βίντεο φαίνεται ένα χέρι να κατεβάζει τον διακόπτη! «Καληνύχτα! Θα σας πούμε και καλημέρα…!» ήταν η λεζάντα με την οποία συνοδευόταν η προαναγγελία της επιστροφής του Σάσα Βεζένκοφ, από τους Σακραμέντο Κινγκς στην ομάδα του Πειραιά. 

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εν συνεχεία ενημέρωσε τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους πως σήμερα (25/7) στις 15:00 θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας συνέντευξη Τυπου για την επιστροφή του MVP της Euroleague τη σεζόν 2022-23 στον Ολυμπιακό. 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT