Γενέθλια και εκπλήξεις στην Ελληνική Ολυμπιακή Ομάδα

Γενέθλια και εκπλήξεις στην Ελληνική Ολυμπιακή Ομάδα

Η Μαρία Σάκκαρη συμπλήρωσε το 29ο έτος της ηλικίας της, η προπονήτρια Αλεξία Καμμένου το 55ο και τα μέλη της αποστολής φρόντισαν να ετοιμάσουν μία μικρή γιορτή

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – ΠΑΡΙΣΙ. Εκπλήξεις περιελάβανε η σημερινή ημέρα για την Ελληνική Ολυμπιακή Ομάδα. Στο κτίριο που μένει η Ελληνική Αποστολή διοργανώθηκε ένα μικρό πάρτι, καθώς μία αθλήτρια και μία προπονήτρια είχαν γενέθλια.

Η Μαρία Σάκκαρη συμπλήρωσε το 29ο έτος της ηλικίας της και η Αλεξία Καμμένου το 55ο και τα μέλη της αποστολής φρόντισαν να ετοιμάσουν μία μικρή γιορτή, που είχε ως στόχο να αποφορτίσει τους πρωταθλητές μας, καθώς οι επόμενες ημέρες αναμένονται δύσκολες.

Τόσο για την πρωταθλήτρια του τένις όσο και για την προπονήτρια, υπήρχαν τούρτες και ανθοδέσμες. Η έκπληξη για την Αλεξία Καμμένου πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο του Ολυμπιακού Χωριού, την ώρα που η προπονήτρια γευμάτιζε παρέα με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας της.

Η ομοσπονδιακή προπονήτρια, εμφανώς συγκινημένη, αποκάλυψε ότι είναι τα καλύτερα γενέθλια που έχει γιορτάσει στη ζωή της. Τη Μαρία Σάκκαρη υποδέχθηκαν στο αρχηγείο με μία τούρτα.

Στο Ολυμπιακό Χωριό, όπως και στις υπόλοιπες περιοχές της Γαλλίας που σχετίζονται με τους Ολυμπιακούς, τα μέτρα ασφαλείας βρίσκονται στο «κόκκινο». Το Χωριό είναι ένα πανέμορφο συγκρότημα στις όχθες του Σηκουάνα και ακόμα και μέσα στο νερό υπάρχουν συνεχόμενες περιπολίες σκαφών. Διαθέτει χώρους με πράσινο, καταστήματα για ψώνια αλλά και για καλλωπισμό.

Στην είσοδο του Χωριού υπάρχει η Διεθνής Ζώνη όπου δημοσιογράφοι από όλο τον κόσμο μπορούν να συναντηθούν με τους αθλητές και τις αθλήτριες για συνεντεύξεις. Ο χώρος είναι καλαίσθητος με υπαίθρια γραφεία αλλά και πολυθρόνες για όσους επιθυμούν μία πιο χαλαρή συζήτηση.

Αυτή την περιοχή, πολλοί αθλητές χρησιμοποιούν και για προπόνηση. Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και η πρωταθλήτρια και σημαιοφόρος της Ελληνικής Αποστολής, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, η οποία κάνει καθημερινά προπόνηση στους υπαίθριους χώρους του Χωριού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT