ΠΑΟ: εκτός ομάδας ο Πέρεθ και ο Αϊτόρ

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε διαδικασία αναζήτησης νέας ομάδας βρίσκονται οι Αϊτόρ και Πέρεθ, οι οποίοι ενημερώθηκαν από τον Ντιέγκο Αλόνσο ότι δεν βρίσκονται στα πλάνα του λόγω της συμφόρησης που προκαλεί στο ρόστερ του Παναθηναϊκού η απόκτηση νέων παικτών στις θέσεις τους. Ο Αϊτόρ είχε λάβει το πρώτο μήνυμα την περασμένη εβδομάδα όταν κόπηκε από την ευρωπαϊκή λίστα των «πρασίνων» για να ελευθερωθεί μια θέση για τον Τετέ, ενώ ο Πέρεθ είχε μείνει εξαρχής εκτός επιλογών για τα παιχνίδια με την Μπότεφ. Και οι δύο έχουν συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025 και το πρώτο ζητούμενο είναι να αποχωρήσουν με μεταγραφή, ειδάλλως θα αναζητηθεί λύση μέσω δανεισμού τους σε ομάδα που να καλύπτει ένα μεγάλο μέρος του συμβολαίου τους.

Ο Αϊτόρ αντέδρασε κάνοντας unfollow στον λογαριασμό του Παναθηναϊκού στο instagram, όπου ακολουθεί πλέον μόνο την μπασκετική ομάδα του συλλόγου. Σύμφωνα, πάντως, με ανάρτηση του γνωστού Ιταλού δημοσιογράφου Τζιανλούκα ντι Μάρτζιο, ο Ισπανός ακραίος είναι στο στόχαστρο της νεοφώτιστης Κόμο, καθώς τα χαρακτηριστικά του αρέσουν στον προπονητή της Σεσκ Φάμπρεγκας. Εχουν ήδη γίνει οι επαφές μεταξύ των δύο πλευρών, γι’ αυτό και ο Αϊτόρ ακολουθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την ιταλική ομάδα.

Εβγαλε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης ο Ιωαννίδης και υπο-λογίζεται κανονικά.

• Ο Φώτης Ιωαννίδης έβγαλε για πρώτη φορά όλο το πρόγραμμα της προπόνησης και υπολογίζεται στα παιχνίδια της επόμενης φάσης των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

• Με απόφαση της ΠΑΕ σταματάει η χρηματοδότηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού μέσω της υποχρεωτικής εισφοράς 50 ευρώ στη «μάνα του λόχου» όλων των κατόχων εισιτηρίου διαρκείας της ποδοσφαιρικής ομάδας. Η κάρτα μέλους του Ερασιτέχνη και η ετήσια κάρτα φίλου (εκδίδεται εφάπαξ με κόστος 10 ευρώ ετησίως) δεν συνδέονται πλέον με τα εισιτήρια της ποδοσφαιρικής ομάδας και όσοι φίλοι του Παναθηναϊκού επιθυμούν να τις αποκτήσουν θα το κάνουν με δική τους πρωτοβουλία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT