Ολυμπιακοί Αγώνες: Στο νοσοκομείο ο Καλάθης μετά τον αγώνα με την Ισπανία

Ολυμπιακοί Αγώνες: Στο νοσοκομείο ο Καλάθης μετά τον αγώνα με την Ισπανία

Μετά από αγκωνιά που δέχθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα. «Ο παρακλινικός έλεγχος ήταν αρνητικός για εμφανή εστία κατάγματος», σημειώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο νοσοκομείο διακομίσθηκε ο Νικ Καλάθης μετά τη λήξη του αγώνα της Εθνικής με την Ισπανία, λόγω έντονου πόντου στα δεξιά πλευρά, όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το πρόβλημα προέκυψε μετά από αγκωνιά που δέχθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα.

«Ο παρακλινικός έλεγχος που έγινε, με ακτινογραφία και υπέρηχο, ήταν αρνητικός για εμφανή εστία κατάγματος και έδειξε κάκωση στα μαλακά μόρια και ενδιάμεσα στα τελευταία πλευρά», σημειώνει η ΕΟΚ.

«Ο Καλάθης ακολουθεί ήδη παυσίπονη αγωγή και είναι υπό ιατρική παρακολούθηση», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται πως η εθνική ομάδα μπάσκετ ηττήθηκε και στον δεύτερο αγώνα της στους Ολυμπιακούς του Παρισιού, με 84-77 από την Ισπανία.

Πλέον, η Ελλάδα μπορεί να προκριθεί στην προημιτελική φάση, μόνο υπό την προϋπόθεση να νικήσει στον τελευταίο αγώνα την Αυστραλία, με τόσο μεγάλη διαφορά που να της δίνει το δικαίωμα να ελπίζει στις ισοβαθμίες, ως μία από τις δύο καλύτερες τρίτες των τριών ομίλων.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT