Ολυμπιακοί Αγώνες: Ξιφομάχος στον 7ο μήνα εγκυμοσύνης έφτασε στους «16»

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ξιφομάχος στον 7ο μήνα εγκυμοσύνης έφτασε στους «16»

Eνα πρωτοφανές γεγονός στα χρονικά των Ολυμπιακών Αγώνων έγινε γνωστό σήμερα στο τουρνουά ξιφασκίας

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Eνα πρωτοφανές γεγονός στα χρονικά των Ολυμπιακών Αγώνων έγινε γνωστό σήμερα στο τουρνουά ξιφασκίας.

Μία από τις συμμετέχουσες, η Αιγύπτια ξιφομάχος, Νάντα Χάφεζ, έγραψε ιστορία στο Παρίσι, καθώς έλαβε μέρος στο τουρνουά ενώ διανύει τον 7ο μήνα εγκυμοσύνης.

Μάλιστα η Χάφεζ κατάφερε να φτάσει μέχρι την φάση των «16», όπου ηττήθηκε από τη Τζίγιουν Χιούνγκ, αθλήτρια από τη Βόρεια Κορέα.

Μετά τον αγώνα αποκάλυψε τις «άγνωστες» συνθήκες του αγώνα, με μία ανάρτηση στα social media: «Αυτό που σας φαίνεται ως δύο παίκτες στο βάθρο, στην πραγματικότητα ήταν τρεις! Ημουν εγώ, η συναγωνίστριά μου και το μωρό μου που δεν έχει έρθει ακόμα στον κόσμο!» έγραψε στο Instagram.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nada Hafez (@nada_hafez)

«Το μωρό μου και εγώ αντιμετωπίσαμε τις προκλήσεις που μας αναλογούσαν, τόσο σωματικές όσο και συναισθηματικές. Το «συναισθηματικό ρολερκόστερ» της εγκυμοσύνης είναι σκληρό από μόνο του, αλλά το να πρέπει να παλέψω για να ισορροπήσω μεταξύ ζωής και αθλητισμού ήταν δύσκολο, ωστόσο άξιζε τον κόπο.

Γράφω αυτή την ανάρτηση για να πω ότι με πλημμυρίζει υπερηφάνεια για την εξασφάλιση της θέσης μου στη φάση των 16! Είμαι τυχερή που μοιράστηκα την εμπιστοσύνη του συζύγου μου @ibrahimihab11 και της οικογένειάς μου για να μπορέσω να φτάσω ως εδώ. Οι συγκεκριμένοι Ολυμπιακοί Αγώνες ήταν διαφορετικοί- Τρεις φορές στους Ολυμπιακούς Αγώνες αλλά αυτή τη φορά κουβαλώντας έναν μικρό Ολυμπιονίκη!»

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT