Η Σιμόν Μπάιλς κατέκτησε το έβδομο χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο

Η Σιμόν Μπάιλς κατέκτησε το έβδομο χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο

Η 27χρονη Μπάιλς έχει κατακτήσει τα περισσότερα ολυμπιακά μετάλλια από οποιαδήποτε άλλη Αμερικανίδα στην ιστορία των ΗΠΑ.

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Σιμόν Μπάιλς κατέκτησε το τρίτο της χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού σήμερα Σάββατο, στο άλμα, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τη Βραζιλιάνα Ρεμπέκα Αντράντε, η οποία είχε κερδίσει το χρυσό στο συγκεκριμένο αγώνισμα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η Σιμόν Μπάιλς κατέκτησε το έβδομο χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο-1

Η Αντράντε είναι η μοναδική αθλήτρια που έχει «αγχώσει» την Αμερικανίδα σούπερ σταρ της γυμναστικής, η οποία ωστόσο πραγματοποίησε τελικά εκπληκτική εμφάνιση στην Μπερσί Αρενά, για την οποία βαθμολογήθηκε με 15.700. Η Αντράντε έλαβε 14.966 και η Αμερικανίδα Τζέιντ Κέιρι πήρε το χάλκινο μετάλλιο με 14.446.

«Εβδομάδα δικαίωσης»

Η Σιμόν Μπάιλς κατέκτησε το έβδομο χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο-2

Για «εβδομάδα δικαίωσης για την Μπάιλς» κάνουν λόγο τα διεθνή Μέσα. Τρία χρόνια αφότου αποσύρθηκε από τους αγώνες του Τόκιο, η Μπάιλς επανήλθε στην κορυφή.

Με τρία χρυσά σε πέντε ημέρες, ανέβασε τον συνολικό αριθμό των ολυμπιακών μεταλλίων της σε δέκα, εκ των οποίων τα επτά είναι χρυσά.

Η Σιμόν Μπάιλς κατέκτησε το έβδομο χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο-3

Η 27χρονη Μπάιλς έχει κατακτήσει τα περισσότερα ολυμπιακά μετάλλια από οποιαδήποτε άλλη Αμερικανίδα στην ιστορία των ΗΠΑ.

Και ενδέχεται να έρθουν περισσότερα. Η Μπάιλς θα κλείσει το ολυμπιακό της πρόγραμμα με τον τελικό της δοκού ισορροπίας αύριο Κυριακή και τον τελικό των ασκήσεων εδάφους τη Δευτέρα.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT