Εθνική πόλο: Το παιχνίδι με την Ιταλία ήταν «η χαρά του προπονητή»

Εθνική πόλο: Το παιχνίδι με την Ιταλία ήταν «η χαρά του προπονητή»

Την ικανοποίησή του για τη νίκη της Εθνικής πόλο με 9 - 8 επί της Ιταλίας, στην «αυλαία» της Α φάσης του Ολυμπιακού τουρνουά του Παρισιού, εξέφρασε ο ομοσπονδιακός προπονητής Θοδωρής Βλάχος

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ικανοποίησή του για τη νίκη της Εθνικής πόλο με 9 – 8 επί της Ιταλίας, στην «αυλαία» της Α φάσης του Ολυμπιακού τουρνουά του Παρισιού, εξέφρασε ο ομοσπονδιακός προπονητής Θοδωρής Βλάχος.

«Ηταν ένα παιχνίδι, “η χαρά του προπονητή”», δήλωσε στην «Κ» ο κ. Βλάχος. «Ημασταν πολύ συγκεντρωμένοι, πολύ αποφασισμένοι απέναντι σε μία ομάδα που μας έχει κάνει πολλές ζημιές. Βέβαια με αυτή τη νίκη δεν “ισοφαρίζονται” οι ζημιές του παρελθόντος αλλά μας δίνει πολλή χαρά. Είναι μια μεγάλη ψυχολογική ένεση για τη συνέχεια των αγώνων».

«Ελπίζω αυτό να λειτουργήσει ευεργετικά και όχι καθησυχαστικά. Οσο πλησιάζουμε προς το τέλος μεγαλώνει το άγχος, αν και είχαμε άγχος από την πρώτη ημέρα, με έναν μαραθώνιο πολύ δυνατών παιχνιδιών. Η κούραση συσσωρεύεται, αλλά όσο προχωράς τόσο συγκεντρώνεσαι».

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχει ήδη εξασφαλισμένη την τρίτη θέση του Α’ ομίλου και με ήττα της Κροατίας από τις ΗΠΑ θα πάρει την πρωτιά, που θα τη στείλει στα προημιτελικά απέναντι στην κάτοχο του τίτλου Σερβία.

Σε περίπτωση νίκης των Κροατών στην κανονική διάρκεια του αγώνα, οι «ασημένιοι» Ολυμπιονίκες θα παίξουν με την Ουγγαρία. Αν η Κροατία νικήσει στα πέναλτι, αντίπαλος την Τετάρτη θα είναι η Αυστραλία.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT