Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός τελικού η Αδαμοπούλου λόγω τραυματισμού

Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός τελικού η Αδαμοπούλου λόγω τραυματισμού

Η 24χρονη άλτρια τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του προκριματικού και η μαγνητική έδειξε ότι έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού. «Πρέπει να θέσω ως προτεραιότητα την υγεία μου», ανέφερε

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παρά την πρόκριση που εξασφάλισε τη Δευτέρα στον τελικό του επί κοντώ, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, η Αριάδνη Αδαμοπούλου δεν θα δώσει το «παρών» στον αγώνα για το μετάλλιο, λόγω τραυματισμού.

Οπως ανακοίνωσε η 24χρονη άλτρια, μέσω ανάρτησής της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η απουσία της από τον τελικό οφείλεται στο γεγονός ότι τραυματίστηκε, κατά τη διάρκεια του προκριματικού.

Πρόσθεσε δε πως την Τρίτη υποβλήθηκε σε μαγνητική, η οποία έδειξε ότι έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού.

«Ειμαι πολύ στεναχωρημένη με αυτήν την εξέλιξη, αλλά πρέπει να θέσω ως προτεραιότητα την υγεία μου», ανέφερε μεταξύ άλλων η Αριάδνη Αδαμοπούλου.

Υπενθυμίζεται πως τη χώρα μας στον τελικό του επί κοντώ θα εκπροσωπήσει η Ολυμπιονίκης του Ρίο, Κατερίνα Στεφανίδη.

Η ανάρτηση της Αριάδνης Αδαμοπούλου

«Εχθές ακόμα ένα όνειρό μου έγινε πραγματικότητα. Πέρασα στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων στην πρώτη μου Ολυμπιακή συμμετοχή! Κατά τη διάρκεια του προκριματικού στην πρώτη προσπάθεια στο 4,55 ένιωσα ένα τσίμπημα στον δικέφαλο. Σήμερα μετά τη μαγνητική φάνηκε ότι έχω θλάση 2ου βαθμού. Δεν θα καταφέρω δυστυχώς να αγωνιστώ. Σας ευχαριστώ παρά πολύ όλους για τα όμορφα μηνύματα και τη στήριξη που μου δίνετε. Ειμαι πολύ στεναχωρημένη με αυτήν την εξέλιξη, αλλά πρέπει να θέσω ως προτεραιότητα την υγεία μου».

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by •Ariadni Adamopoulou• (@ariadni_adam)

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT