Εμμανουήλ Καραλής: «Απόψε θα κοιμηθώ αγκαλιά με το μετάλλιο»

Εμμανουήλ Καραλής: «Απόψε θα κοιμηθώ αγκαλιά με το μετάλλιο»

«Σκεφτόμουν όλα όσα έχω περάσει και με έκαναν τον άνθρωπο που είμαι σήμερα και είμαι πάνω στο βάθρο. Είμαι τρισευτυχισμένος για ό,τι έχω καταφέρει», δήλωσε ο ολυμπιονίκης

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ευτυχής δήλωσε ο Εμμανουήλ Καραλής μετά την απονομή του χάλκινου μεταλλίου στο άλμα επί κοντώ, στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι. Ανέβηκε στο βάθρο με τον χρυσό ολυμπιονίκη Αρμαντ Ντουπλάντις και τον αργυρό ολυμπιονίκη, Σαμ Κέντρικς.

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Ελληνας αθλητής του στίβου, έστειλε και ένα μήνυμα στους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα όπως το bullying ή κατάθλιψη, λέγοντας ότι το πρώτο βήμα για να το λύσεις είναι να μιλήσεις. 

Κρατώντας το χάλκινο μετάλλιο, ο Εμμανουήλ Καραλής είπε: «Τώρα που το πιάνω έχω αρχίσει και το συνειδητοποιώ. Είμαι χαρούμενος και ελπίζω να το ζήσουν κι άλλοι αθλητές αυτό το συναίσθημα. Το εύχομαι πραγματικά και ελπίζω κάποια στιγμή στη ζωή τους να νιώσουν τέτοια αγάπη και τέτοια ευγνωμοσύνη, όση έζησα εγώ σήμερα».

Επίσης, δήλωσε συγκινημένος: «Σκεφτόμουν όλα όσα έχω περάσει και με έκαναν τον άνθρωπο που είμαι σήμερα και είμαι πάνω στο βάθρο. Είμαι τρισευτυχισμένος για ό,τι έχω καταφέρει». Και πρόσθεσε: «Είναι κάτι που ονειρευόμουν! Απόψε θα κοιμηθώ αγκαλιά με το μετάλλιο».

Στην ερώτηση, τι μήνυμα θα ήθελε αν στείλει σε όσους περνούν δύσκολα στη ζωή τους, είπε:

«Ό,τι πρόβλημα κι αν αντιμετωπίζουν, πρέπει να μιλήσουν σε έναν κοντινό τους άνθρωπο, τον οποίο εμπιστεύονται και είναι δίπλα τους. Αν κάνουν αυτό το πρώτο βήμα, όλα τ` άλλα θα έρθουν φυσικά. Αυτό είναι το δύσκολο βήμα, να μιλήσεις».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT