Reuters: Προσωρινός αποκλεισμός στην Πόλακ για θετικό δείγμα ντόπινγκ

Reuters: Προσωρινός αποκλεισμός στην Πόλακ για θετικό δείγμα ντόπινγκ

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη, η ΕΟΕ ανακοίνωσε πως μια Ελληνίδα αθλήτρια είχε απομακρυνθεί, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει το όνομά της

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Ελληνίδα αθλήτρια του άλματος επί κοντώ, Ελένη Πόλακ αποκλείστηκε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού και της επιδόθηκε προσωρινός αποκλεισμός, αφού βρέθηκε θετική σε απαγορευμένες ουσίες, ανακοίνωσε την Τετάρτη η ΔΟΕ.

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοίνωσε πως μια Ελληνίδα αθλήτρια είχε απομακρυνθεί, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει το όνομά της. Η ίδια η Πόλακ αρνείται ότι παραβίασε οποιονδήποτε κανονισμό.

«Πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε κάτι στο δείγμα μου», είχε πει η ίδια στους δημοσιογράφους, μετά τη συμμετοχή της στον προκριματικό του επί κοντώ τη Δευτέρα.

«Δεν έχω πάρει ποτέ συμπληρώματα ή πρωτεΐνες. Ηταν κάτω από το επίπεδο που θεωρείται απαγορευμένο, γι’ αυτό αγωνίστηκα. Εχω ένα θέμα με τον σίδηρο και πρέπει να τρώω κόκκινο κρέας καθημερινά και αυτό πρέπει να ήταν στο κρέας. Ξέρω μόνο ότι το κρέας περιείχε αυτή την ουσία», δήλωσε η αθλήτρια.

Με πληροφορίες από Reuters

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT