Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Κουρουγκλίεβ διεκδικεί το χάλκινο στα ρεπεσάζ της πάλης

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Κουρουγκλίεβ διεκδικεί το χάλκινο στα ρεπεσάζ της πάλης

Ο Νταουρέν Κουρουγκλίεφ θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή τον Αυστραλό Τζέιντεν Αλεξάντερ Λόρενς και αν προκριθεί, θα διεκδικήσει το μετάλλιο απέναντι στον Αμινέ από το Σαν Μαρίνο

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η πρόκριση του Ιρανού Χασάν Γιαζντανιχαράτι στον τελικό της πάλης, στην κατηγορία των 86 κιλών ελευθέρας, στους Ολυμπιακούς Αγώνες, δίνει την ευκαιρία στον Νταουρέν Κουρουγκλίεφ να διεκδικήσει στα ρεπεσάζ το χάλκινο μετάλλιο.

Ο Γιαζντανιχαράτι, ο οποίος απέκλεισε τον Κουρουγκλίεφ στα προημιτελικά, νίκησε στα ημιτελικά τον Μάιλς Ναζέμ Αμινέ από το Σαν Μαρίνο και πλέον διεκδικεί το χρυσό, απέναντι στον Βούλγαρο, Μαγκομέντ Ραμαζάνοφ.

Υστερα από αυτήν την εξέλιξη, ο 32χρονος Ελληνας πρωταθλητής θα έχει μία επιπλέον ευκαιρία να διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο.

Ειδικότερα, ο Κουρουγκλίεφ θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή, στην πρώτη σειρά των ρεπεσάζ που ξεκινούν στις 12:00, τον Αυστραλό Τζέιντεν Αλεξάντερ Λόρενς (2ος αγώνας) κι αν προκριθεί, θα διεκδικήσει το μετάλλιο απέναντι στον Αμινέ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT