Με όνειρα αναχώρησε η αποστολή των Παραολυμπιακών

Με όνειρα αναχώρησε η αποστολή των Παραολυμπιακών

Με ειδική πτήση της Aegean και σύνθημα «Πάμε Ελλάδα» αναχώρησε χθες από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» για το Παρίσι η ελληνική αποστολή των Παραολυμπιακών Αγώνων (28/8-8/9) που αποτελείται από 37 αθλητές και αθλήτριες, έναν οδηγό στον στίβο και δύο ramp operators στο μπότσια

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με ειδική πτήση της Aegean και σύνθημα «Πάμε Ελλάδα» αναχώρησε χθες από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» για το Παρίσι η ελληνική αποστολή των Παραολυμπιακών Αγώνων (28/8-8/9) που αποτελείται από 37 αθλητές και αθλήτριες, έναν οδηγό στον στίβο και δύο ramp operators στο μπότσια. Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης θα διεξαχθούν 549 αγώνες με τη συμμετοχή 4.400 αγωνιζομένων από όλο τον κόσμο. Η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Κονκόρντ, ενώ θα χρησιμοποιηθούν οι περισσότερες από τις εγκαταστάσεις των Ολυμπιακών Αγώνων. Για παράδειγμα, η σκοποβολή θα διεξαχθεί στο Σατορού, η κολύμβηση στην αρένα «Λα Ντεφάνς», το τάε κβον ντο στο «Γκραν Παλέ», ο στίβος στο «Σταντ ντε Φρανς». Οι αθλητές και οι αθλήτριες που θα αγωνιστούν με τα γαλανόλευκα είναι οι Πασχάλης Κουλουμόγλου, Δημήτρης Μπακοχρήστος (άρση βαρών σε πάγκο), Μιχάλης Καλαράκης (ιππασία), Δημήτρης Καρυπίδης, Νίκος Κοντού, Γιάννης Κωστάκης, Αλέξανδρος Λέργιος, Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης, Αντώνης Τσαπατάκης (κολύμβηση), Γρηγόρης Πολυχρονίδης (μπότσια) – Κατερίνα Πατρώνη (ramp operator), Νίκος Παπαγγελής (ποδηλασία δρόμου), Σωτήρης Γαλογαύρος, Παναγιώτης Γιαννουκάρης (σκοποβολή), Νάσος Γκαβέλας (στίβος) – Ιωάννης Νυφαντόπουλος (guide), Δημήτρης Ζησίδης, Θανάσης Κωνσταντινίδης, Στέλιος Μαλακόπουλος, Στράτος Νικολαΐδης, Γρηγόρης Ντισλής, Θανάσης Προδρόμου, Μιχάλης Σεΐτης, Λάζαρος Στεφανίδης, Μανώλης Στεφανουδάκης, Κωνσταντίνος Τζούνης (στίβος), και οι Αλεξάνδρα Σταματοπούλου, Αρετή Σπυρίδου, Μαρία Τζιβελέκη (κολύμβηση), Χρυσή Μόρφη (μπότσια), Aννα Ντέντα (μπότσια) – Χριστίνα Ντέντα (ramp operator), Τάνια Κεραμυδά, Λήδα Μανθοπούλου, Ζωή Μαντούδη (στίβος), Χριστίνα Γκεντζού, Ελένη Παπασταματοπούλου (τάε κβον ντο), Εμμανουέλα Μασούρου, Θεοδώρα Πασχαλίδου (τζούντο), Δωροθέα Ποιμενίδου (τοξοβολία).

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT