Στη Λανς με συνταγή Αγιαξ

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη γαλλική ομάδα για τα πλέι οφ του Conference

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λίγη ώρα μετά την ξεκάθαρη δήλωση αφοσίωσης του Φώτη Ιωαννίδη –«δεν με ενδιαφέρει ο χορός των εκατομμυρίων, ούτε και χρειαζόμουν κάποιον ντόρο για να καταλάβω την αξία μου, είμαι συγκεντρωμένος και θα κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα μπορώ»–, αυτός και οι συμπαίκτες του υποδέχτηκαν με το καθιερωμένο… φατούρο τον Φακούντο Πελίστρι, στην πρώτη του προπόνηση με τον Παναθηναϊκό και τελευταία της ομάδας πριν από τον αποψινό (22.00, Cosmote TV) αγώνα με τη Λανς για τα πλέι οφ του Conference League. Για να μη χαθεί χρόνος και να προσαρμοστεί όσο πιο σύντομα γίνεται, ο 23χρονος Ουρουγουανός πήγε απευθείας στη Λανς από το Μάντσεστερ, λίγο πριν από την επίσημη ανακοίνωσή του από τον Παναθηναϊκό για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο επιβεβαίωσε ότι ο Κυπελλούχος αγόρασε το 55% των δικαιωμάτων του έναντι 6 εκατ. ευρώ, συν άλλα δύο εκατ. με μορφή μπόνους, ενώ αποκάλυψε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κράτησε το δικαίωμα επαναγοράς του (συνήθως γίνεται σε τιμή αρκετά μεγαλύτερη της αγοράς) μέχρι το 2027.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από την απόκτηση του συμπατριώτη του εξτρέμ, αλλά ζήτησε υπομονή απ’ όλους για να είναι ομαλή η προσαρμογή του, όπως συνέβη και με τον Τετέ. «Μιλήσαμε για το ενδεχόμενο να τον χρησιμοποιήσω στο πρώτο ή στο δεύτερο παιχνίδι με τη Λανς. Eκανε φυσική κατάσταση όσο ήταν στη Γιουνάιτεντ, γιατί είχε μεγαλύτερη άδεια λόγω του Κόπα Αμέρικα. Καταλαβαίνετε πως οι περίοδοι δουλειάς εκεί είναι διαφορετικές σε σχέση με εδώ», είπε ο Ουρουγουανός τεχνικός και πρόσθεσε: «Ο στόχος είναι να μην αλλάξουμε, να παίξουμε στα ίσα και να είμαστε οι πρωταγωνιστές, ελέγχοντας τον αγώνα. Πολλά εξαρτώνται από αυτό που σου δίνει ο αντίπαλος. Αναμφισβήτητα πρόκειται για ένα παιχνίδι ισχύος, γιατί και η Λανς πιέζει πολύ. Θα έχουμε κι εμείς πίεση όταν κληθούμε να επιτεθούμε. Θα παίξουμε με τον ίδιο τρόπο που παίξαμε απέναντι στον Aγιαξ».

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT