Σταθερά στις κορυφαίες θέσεις η κωπηλασία

Σταθερά στις κορυφαίες θέσεις η κωπηλασία

Με επτά μετάλλια επέστρεψαν οι κωπηλάτες μας από τα παγκόσμια πρωταθλήματα που διεξήχθησαν στον Καναδά. Η ελληνική κωπηλασία απέδειξε και σε αυτές τις διοργανώσεις ότι συγκαταλέγεται στις κορυφαίες του κόσμου, με τους αθλητές της να κατακτούν τέσσερα χρυσά και τρία ασημένια μετάλλια

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με επτά μετάλλια επέστρεψαν οι κωπηλάτες μας από τα παγκόσμια πρωταθλήματα που διεξήχθησαν στον Καναδά. Η ελληνική κωπηλασία απέδειξε και σε αυτές τις διοργανώσεις ότι συγκαταλέγεται στις κορυφαίες του κόσμου, με τους αθλητές της να κατακτούν τέσσερα χρυσά και τρία ασημένια μετάλλια. Ο Παναγιώτης Μακρυγιάννης πρώτευσε στο σκιφ εφήβων, οι Νίκος Χωλόπουλος και Κωνσταντίνος Γιαννούλης ήταν οι πρωταγωνιστές στο διπλό σκιφ εφήβων, οι Γαβριέλα Λιόλιου και Βάλια Λυκομήτρου στο διπλό σκιφ νεανίδων και οι Ευαγγελία Αναστασιάδου και Μιλένα Κοντού στο σκιφ ελαφρών βαρών Κ23 και των γυναικών και, μάλιστα, με παγκόσμιο ρεκόρ.

Στη δεύτερη θέση του βάθρου στα παγκόσμια ανδρών και γυναικών (σκιφ) ανέβηκαν οι ολυμπιονίκες του Παρισιού Αντώνης Παπακωνσταντίνου και Ζωή Φίτσιου και στη δίκωπο νεανίδων οι Νεφέλη Ντάρα – Δήμητρα Παπαϊωάννου. Τους αθλητές υποδέχτηκαν ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης, ο ολυμπιονίκης Βασίλης Πολύμερος, καθώς και συγγενείς και φίλοι, στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT