Μια γροθιά ενόψει Λανς

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για τον κρίσιμο αυριανό αγώνα με τους Γάλλους

1' 48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στον αστερισμό της Λανς ζει ο Παναθηναϊκός, με τον αυριανό αγώνα να έχει πάρει διαστάσεις που ξεπερνούν ένα παιχνίδι με χαρακτήρα τελικού κι ας κρίνει το ευρωπαϊκό μέλλον του φέτος. Κι άλλες φορές τα παλαιότερα χρόνια είχαν δώσει οι «πράσινοι» αγώνες δίχως αύριο σε ευρωπαϊκό φόντο, σπάνια όμως υπήρχε κινητοποίηση σαν την τωρινή. Πέρυσι, για παράδειγμα, ο αντίστοιχος αγώνας με την Μπράγκα αυτή την εποχή ήταν σε επίπεδο πλέι οφ του λαμπερού Champions League και όχι του ταπεινού Conference League, όπως τώρα, αλλά τέτοιος συναγερμός δεν είχε ηχήσει! Πήγε μεν και τότε πολύς κόσμος (περισσότεροι από 50.000) στο ΟΑΚΑ, δεν είχε όμως σηκωθεί από διοίκηση, παίκτες και προπονητή τόσο ψηλά ο πήχυς, ίσως επειδή υπήρχε τότε το «μαξιλαράκι» του Europa League, που τώρα δεν υπάρχει.

Το ΟΑΚΑ αύριο θα είναι δεδομένα γεμάτο κι αν δεν υπήρχαν όλες αυτές οι δυσκολίες που ταλαιπωρούν όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία λόγω της υποχρέωσης ταυτοποίησης μέσω του gov των κατόχων των εισιτηρίων, σίγουρα θα είχε ανακοινωθεί από τώρα sold out. Το πιθανότερο είναι ότι θα γίνει αυτό μέσα στις επόμενες ώρες, καθώς μέχρι χθες είχαν διατεθεί περισσότερα από 50.000 εισιτήρια και λογικά θα διατεθούν σύντομα και τα υπόλοιπα. Η γενική είσοδος 10 ευρώ και η δωρεάν μετακίνηση φιλάθλων από πολλά σημεία της περιφέρειας διευκολύνουν το sold out, σε μια κίνηση από την ΠΑΕ που δείχνει πόση σημασία δίνει στη ρεβάνς με τη Λανς, μετά την ήττα με 2-1 στη Γαλλία.

Προς sold out το ΟΑΚΑ για τον «τελικό» επιβίωσης των «πρασίνων» στην Ευρώπη.

Μέσα σ’ αυτό το κλίμα η στρατιά των σκάουτερ που έχουν κλείσει θέση στο ΟΑΚΑ για να δουν παίκτες και των δύο ομάδων λίγο πριν από το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, περνάει σχεδόν απαρατήρητη. Το θέμα του Ιωαννίδη παραμένει στον αφρό και δεν αποκλείεται να προκύψουν κι άλλες προτάσεις, κυρίως από την Αγγλία, αλλά όπως φαίνεται η επίμονη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας το πήρε απόφαση και ψάχνει άλλες επιλογές. Σύμφωνα με το CNN Πορτογαλίας, η τελευταία της πρόταση ύψους 26 εκατ. ευρώ (20 εκατ. + 6 με τη μορφή εφικτών μπόνους) απορρίφθηκε χωρίς καν ο Παναθηναϊκός να τη συζητήσει, καθώς η στάση του είναι σταθερή: ο διεθνής στράικερ δεν πωλείται!

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT