Να αξιοποιηθούν τα χρήματα από την Ευρώπη

Να αξιοποιηθούν τα χρήματα από την Ευρώπη

Ο στόχος βασικά από τον Παναθηναϊκό επετεύχθη και η ευρωπαϊκή παρουσία τριών ομάδων μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι γεγονός. Θα μπορούσαν να ήταν και τέσσερις, αν ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ΑΕΚ, δεν καθυστερούσε τόσο πολύ

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο στόχος βασικά από τον Παναθηναϊκό επετεύχθη και η ευρωπαϊκή παρουσία τριών ομάδων μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι γεγονός. Θα μπορούσαν να ήταν και τέσσερις, αν ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ΑΕΚ, δεν καθυστερούσε τόσο πολύ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η ανατροπή – πρόκριση των «πρασίνων», πέρα από την εκπληκτική απόδοση του Ντραγκόφσκι, οφείλεται κατά πολύ στους τρεις νεοαποκτηθέντες ακριβούς παίκτες τους. Στους δύο σκόρερ, Πελίστρι και Τετέ, καθώς και στον Μαξίμοβιτς, που αποσόβησε το 2-1 πάνω στη γραμμή.

Πλέον, μένει να δούμε κατά πόσον τα χρήματα που θα μπουν στα ταμεία των τριών ΠΑΕ θα αξιοποιηθούν κατάλληλα, ώστε να υπάρξει ανάλογη καλή συνέχεια. Γιατί είναι σίγουρο ότι ο ευρωπαϊκός μαραθώνιος με το νέο σύστημα διεξαγωγής του χρειάζεται καλό και βαθύ ρόστερ.

Ο Ολυμπιακός έδειξε στα δύο παιχνίδια πρωταθλήματος πως έχει προβλήματα στην ανάπτυξή του και στη δημιουργία φάσεων. Ενώ, ανασταλτικά, πιθανόν να μην είναι αρκετή η επανένταξη του Κάρμο.

Για τον ΠΑΟΚ, σίγουρα η άμυνά του δείχνει να έχει κενά και η εύρεση του αντικαταστάτη του Κουλιεράκη είναι απαραίτητη, τουλάχιστον με έναν ισάξιό του. Η άνετη πρόκριση επί της Σάμροκ Ρόβερς δεν είναι μέτρο σύγκρισης.

Τέλος, στον Παναθηναϊκό, με καθαρό μυαλό και όχι τυμπανοκρουσίες πρέπει να αναζητηθεί ο τρόπος ώστε να μην είναι τόσο ευάλωτος στις αντεπιθέσεις των αντίπαλων του. Αν οι ευκαιρίες που δημιούργησε η Λανς και στα δύο παιχνίδια είχαν μετατραπεί σε τουλάχιστον ένα γκολ, τότε η πρόκριση θα είχε χαθεί.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT