Εκλεισε ο Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε όλα και ο 28χρονος Γάλλος αναμένεται την Τετάρτη στην Αθήνα για τις υπογραφές

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παίκτης της ΑΕΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Αντονί Μαρσιάλ, αφού οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε όλα και ο ποδοσφαιριστής αναμένεται την Τετάρτη στην Αθήνα για τις υπογραφές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γάλλος θα λάβει πάνω από 10 εκατ. ευρώ για τρία χρόνια. Ο ισχυρός άνδρας της Ενωσης, Μάριος Ηλιόπουλος, ανέθεσε την υπόθεση στον ξάδελφό του και επικεφαλής των ακαδημιών της ομάδας, Αντώνη Ηλιόπουλο, ο οποίος «έτρεξε» το deal σε συνεργασία με τον Ραφίκ Τζιμπούρ.

Η υπόθεση είχε αίσιο τέλος και ο 28χρονος πείστηκε να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα. Η ΑΕΚ θα γίνει ο επόμενος σταθμός της καριέρας του μετά τη Μονακό, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Σεβίλη.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή σε ιδανική ηλικία, με εντυπωσιακό βιογραφικό, πάνω από 200 συμμετοχές στην Premier League και πάνω από 300 συνολικά στη Γιουνάιτεντ, με 90 γκολ. Είναι επίσης 30 φορές διεθνής με την εθνική Γαλλίας (2 γκολ) και κάτοχος του Europa League 2017.

Προέρχεται, ωστόσο, από διάστημα μακράς αγωνιστικής αποχής, καθώς το τελευταίο του ματς χρονολογείται τον Δεκέμβριο του 2023, δηλαδή πριν από εννέα μήνες. Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί χρόνος προσαρμογής, μέχρι να βρεθεί στον κατάλληλο βαθμό ετοιμότητας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT