Ο Μίλτος Τεντόγλου υποψήφιος για κορυφαίος αθλητής στην Ευρώπη

Ο Μίλτος Τεντόγλου υποψήφιος για κορυφαίος αθλητής στην Ευρώπη

Συμπεριελήφθη στη λίστα των European Athletics για το 2024, χρονιά στην οποία κατέκτησε τρία χρυσά μετάλλια σε Πανευρωπαϊκό, Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και Ολυμπιακούς Αγώνες

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Μίλτος Τεντόγλου, που έχει τιμήσει τα ελληνικά χρώματα με τις επιδόσεις του στο άλμα εις μήκος, είναι μεταξύ των δέκα αθλητών που θα διεκδικήσουν τον τίτλο του κορυφαίου αθλητή στην Ευρώπη για το 2024, καθώς συμπεριελήφθη στη λίστα των European Athletics.

Ο Ελληνας άλτης είχε μια πάρα πολύ καλή χρονιά, με χρυσά μετάλλια: ένα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης, ένα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Γλασκώβη, αλλά και ένα στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Ο Μίλτος Τεντόγλου με άλμα στα 8,48 μ., κατέκτησε τον Αύγουστο το δεύτερο συνεχόμενο χρυσό σε Ολυμπιακούς Αγώνες, μετά το 2021 στο Τόκιο.

Επίσης, με άλμα 8,65 μ. (προσωπικό του ρεκόρ), κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο άλμα εις μήκος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου της Ρώμης.

Και στο Παγκόσμιο της Γλασκώβης, με άλμα 8,22 μ. επιβεβαίωσε τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT