Super League 1: Αγωνιστική – παγίδα για τους τέσσερις «μεγάλους»

Super League 1: Αγωνιστική – παγίδα για τους τέσσερις «μεγάλους»

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το ντέρμπι του Αρη με τον Ολυμπιακό απόψε στο «Βικελίδης» ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της Super League 1, η οποία κρύβει παγίδες και για τους άλλους τρεις «μεγάλους», με τον ΠΑΟΚ να πηγαίνει σήμερα στον Βόλο, ενώ αύριο ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Πανσερραϊκό και η ΑΕΚ δοκιμάζεται στη Λεωφόρο με την Καλλιθέα.

Στη Θεσσαλονίκη, λοιπόν, Αρης και Ολυμπιακός αναζητούν την πρώτη τους νίκη σε ντέρμπι, η οποία δίνει και στις δύο ομάδες κάτι παραπάνω από τρεις βαθμούς. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την ήττα από τον ΟΦΗ, αλλά και την εντός έδρας ισοπαλία με τον Αστέρα, και θέλουν να αποδείξουν απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο ότι ο στόχος που έχουν βάλει φέτος για ψηλά δεν είναι μόνο… λόγια. Παράλληλα είναι το πρώτο τους εντός έδρας ματς με κόσμο και πιθανή νέα αποτυχία μπορεί να προκαλέσει αντιδράσεις, αφού μέχρι τώρα μετρούν μόλις μία νίκη στο πρωτάθλημα. Από την άλλη ο Ολυμπιακός θέλει να αφήσει πίσω του το στραβοπάτημα με τον Παναιτωλικό στο Φάληρο, το οποίο προκάλεσε πολλαπλές αντιδράσεις στο Λιμάνι.

Στο «Πανθεσσαλικό» ο ΠΑΟΚ θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και να παραμείνει στην κορυφή, λίγες ημέρες πριν από τη δική του ευρωπαϊκή αρχή με τη Γαλατασαράι στην Πόλη.

Στο (άδειο) ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός αναζητάει κόντρα στον Πανσερραϊκό τον καλό του εαυτό. Οι «πράσινοι», που ήδη έχουν δύο απώλειες σε «βατά» ματς, δεν έχουν περιθώρια και στόχος είναι εκτός από τη νίκη να περάσουν το πρώτο τους εύκολο απόγευμα στο πρωτάθλημα.

Τέλος, στη Λεωφόρο η ΑΕΚ, που ζει ακόμη στο μεθύσι από την απόκτηση του Μαρσιάλ, θέλει να συνεχίσει το σερί που ξεκίνησε στη Λιβαδειά, να πετύχει την τρίτη σερί νίκη της και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το πρόγραμμα: Σάββατο: Βόλος – ΠΑΟΚ, Αρης – Ολυμπιακός, Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπ. Κυριακή: Λεβαδειακός – ΟΦΗ, Παναθηναϊκός – Πανσερραϊκός, Ατρόμητος – Λαμία, Καλλιθέα – ΑΕΚ. Η βαθμολογία: ΑΕΚ 10, Ολυμπιακός 10, ΠΑΟΚ 10, ΟΦΗ 7, Αρης 5, Ατρόμητος 5, Παναθηναϊκός 5, Λαμία 5, Παναιτωλικός 4, Αστέρας 4, Καλλιθέα 3, Βόλος 3, Λεβαδειακός 2, Πανσερραϊκός 1.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT