Σούπερ Καπ: Διήμερο γιορτής του μπάσκετ

Σούπερ Καπ: Διήμερο γιορτής του μπάσκετ

Η Ρόδος υποδέχεται από σήμερα το φάιναλ 4 του Σούπερ Καπ σε εξαιρετικό κλίμα - Σήμερα οι ημιτελικοί Παναθηναϊκός – Αρης (17.15) και Ολυμπιακός – Περιστέρι (20.45)

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια μεγάλη αγκαλιά και δεκάδες χαρούμενα πρόσωπα περίμεναν τους παίκτες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στο αεροδρόμιο της Ρόδου, μία ημέρα πριν από το φάιναλ φορ του Σούπερ Καπ που θα φιλοξενηθεί ξανά στο Νησί των Ιπποτών. Οπως έχει γίνει συνήθεια τελευταία, οι αποστολές των ομάδων που θα διεκδικήσουν το πρώτο τρόπαιο της περιόδου ταξίδεψαν με το ίδιο αεροπλάνο και κατά την άφιξή τους στο νησί οι παίκτες είδαν πάρα πολλούς μικρούς και μεγαλύτερους φίλους του μπάσκετ να τους περιμένουν ανυπόμονα για φωτογραφίες και αυτόγραφα.

Το όμορφο σκηνικό που στήθηκε, με τους παίκτες να ανταποκρίνονται στη θερμή υποδοχή, ήταν μια συνέχεια της πολύ ζεστής ατμόσφαιρας που υπήρχε από το «Ελ. Βενιζέλος». Οι παίκτες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού δημιούργησαν πολλά «πηγαδάκια» και τα έλεγαν μεταξύ τους σε εξαιρετικό κλίμα, πολύ μακριά από την τοξικότητα που πολύ συχνά δηλητηριάζει τα παιχνίδια τους. Συνομιλία με πολλά χαμόγελα και φιλοφρονήσεις είχαν και ο Γιώργος Μπαρτζώκας με τον (πρεσβευτή του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη) Φραγκίσκο Αλβέρτη, λίγο πριν αναχωρήσει το αεροπλάνο.

Μαζί με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό ταξίδεψε από την Αθήνα και η αποστολή του Περιστερίου. Ο Αρης πήγε στη Ρόδο με πτήση από τη Θεσσαλονίκη, χωρίς τους τραυματίες Λαζέφσκι και Χοτζ, ενώ παραμένει αμφίβολη η συμμετοχή του Τολιόπουλου, ο οποίος επέστρεψε με ενοχλήσεις από τη Βενετία. «Αγκάθι» για τους «πράσινους» είναι η απουσία του Αντετοκούνμπο και ο βαθμός ετοιμότητας του Μπράουν, ενώ ο Ολυμπιακός θα αγωνισθεί με μοναδικό σέντερ τον Ράιτ.

Ο πρώτος ημιτελικός Παναθηναϊκού – Αρη θα γίνει σήμερα στις 17.15, ενώ ο δεύτερος Ολυμπιακού – Περιστερίου στις 20.45. Ο μικρός τελικός θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 16.45, ενώ ο μεγάλος τελικός που θα κρίνει το τρόπαιο, στις 20.30. Ολοι οι αγώνες θα καλυφθούν τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3. Χθες το βράδυ τιμήθηκαν σε ειδική εκδήλωση οι κορυφαίοι μπασκετμπολίστες σε διάφορες κατηγορίες του περυσινού πρωταθλήματος.

Οι οκτώ διαιτητές που ορίστηκαν να διευθύνουν τους αγώνες της διοργάνωσης είναι οι Παπαπέτρου, Τσαρούχα, Τσολάκος, Καρπάνος, Τσιμπούρης, Αγραφιώτης, Τηγάνης και Μηλαπίδης.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT