Ευρωλίγκα: Στην εκκίνηση οι 18 μονομάχοι

Ευρωλίγκα: Στην εκκίνηση οι 18 μονομάχοι

Πρώτο τζάμπολ σήμερα Πέμπτη για τη νέα σεζόν με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό να ξεκινούν ως τα απόλυτα φαβορί

8' 53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Ευρωλίγκα θα κάνει το πρώτο τζάμπολ της την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου στις 19.45 στην Uber Arena του Βερολίνου, το μέρος όπου και έκλεισε η περυσινή σεζόν, το γήπεδο όπου ο Παναθηναϊκός AKTOR έραψε το 7ο ευρωπαϊκό αστέρι του. Οι «πράσινοι» επιστρέφουν στον τόπο του… εγκλήματος για μία αναμέτρηση must win απέναντι στην Αλμπα.

Η φετινή διοργάνωση έχει ένα σημαντικό χαρακτηριστικό: Οι δύο ελληνικές ομάδες, ξεκινούν -θεωρητικά προς το παρόν- από τη θέση των δύο πρώτων φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου και οι υπόλοιπες 16 αναμένεται να ακολουθήσουν, καθώς οι ανακατατάξεις ήταν μεγάλες και κομβικές.

Τόσο ο Παναθηναϊκός ΑΚΤΟR, όσο και ο Ολυμπιακός, εντυπωσίασαν με τις μεταγραφές του καλοκαιριού, μοιάζουν υπερπλήρεις σε όλες τις θέσεις και πλέον οι Αταμάν, Μπαρτζώκας θα κληθούν να διαχειριστούν σωστά αυτά τα όπλα στον «μαραθώνιο» που αρχίζει.

Φενέρ και Παναθηναϊκός έχουν τα μεγαλύτερα αγωνιστικά μπάτζετ στη διοργάνωση (συμβόλαια παικτών και προπονητικού τιμ) μετά και την απόκτηση των Μπιρτς, Μαριάνοβιτς και Οσμάν αντίστοιχα, ενώ η Ρεάλ τους ακολουθεί, με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται στην 4η θέση.

Αναλυτικά:

  • Φενέρμπαχτσε 31.000.000€
  • Παναθηναϊκός 26.300.000€
  • Ρεάλ Μαδρίτης 25.000.000€
  • Ολυμπιακός 20.500.000€
  • Εφές 20.000.000€
  • Μιλάνο 19.600.000€
  • Μονακό 18.800.000€
  • Μπαρτσελόνα 18.000.000€
  • Παρτιζάν 13.500.000€
  • Ερυθρός Αστέρας 13.500.000€
  • Μακάμπι 11.000.000€
  • Βίρτους Μπολόνια 10.500.000€
  • Ζαλγκίρις 10.000.000€
  • Μπασκόνια 10.000.000€
  • Μπάγερν Μονάχου 8.500.000€
  • Παρί 7.000.000€
  • Βιλερμπάν 7.000.000€
  • Άλμπα 6.000.000€

Ας δούμε, λοιπόν, πως θα βρεθούν στην εκκίνηση οι 18 μονομάχοι:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ AKTOR (Ελλάδα)

Ευρωλίγκα: Στην εκκίνηση οι 18 μονομάχοι-1
Φωτ.: Shutterstock

Ο πρωταθλητής Ευρώπης έκανε προσεκτικές κινήσεις και αναβαθμίστηκε αισθητά. Το κομπιούτερ Λορέντζο Μπράουν, ήρθε να δώσει μια πιο ποιοτική πινελιά σε σχέση με τον Βιλντόζα, αλλά και να βοηθήσει τον Σλούκα στο «1». Ο Οσμάν έκανε θόρυβο, αλλά ακόμη χρειάζεται χρόνο. Ο Γιουρτσεβέν θα προσφέρει αναμφισβήτητα δίπλα στον Λεσόρ, αν και αυτός έδειξε ότι χρειάζεται μαθήματα αφομοίωσης από τον Αταμάν. Το μεγάλο στοίχημα για τον Τούρκο κόουτς είναι σίγουρα η βελτίωση του Ερνανγκόμεθ, αλλά και του Παπαπέτρου. Οποιαδήποτε θέση εκτός τετράδας στην κανονική περίοδο, θα είναι αποτυχία για μια ομάδα που στοχεύει στο back to back.

Γκαρντ: Σλούκας, Μπράουν, Γκραντ, Μωραΐτης, Ναν, Γκριγκόνις

Φόργουορντ:  Οσμάν, Π. Καλαϊτζάκης, Παπαπέτρου, Μήτογλου, Χ. Ερνανγκόμεθ, Σαμοντούροφ

Σέντερ: Λεσόρ, Γιουρτσεβέν, Κ. Αντετοκούνμπο

Προπονητής: Εργκίν Αταμάν

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ελλάδα)

Ευρωλίγκα: Στην εκκίνηση οι 18 μονομάχοι-2
Φωτ.: Shutterstock

Σήκωσε ψηλά τον μεταγραφικό πήχη και στοχεύει ξεκάθαρα, αρχικά στο πλεονέκτημα έδρας, και στη συνέχεια στον τίτλο. Βιλντόζα, Ντόρσεϊ , Φουρνιέ, Βεζένκοφ και Εβανς που αναμένεται από το 2025, δείχνουν μόνο τελικό, δείχνουν μόνο τίτλο. Ο Ολυμπιακός, όμως δεν παίζει μόνος του και η χρονιά είναι μεγάλη και κρύβει απρόοπτα.

Γκαρντ: Γκος, Γουόκαπ, Μήτρου-Λονγκ, Λαρεντζάκης, ΜακΚίσικ, Βιλντόζα, Έβανς, Ντόρσεϊ

Φόργουορντ: Πίτερς, Παπανικολάου, Βεζένκοφ, Φουρνιέ, Πετρούσεφ

Σέντερ: Φαλ, Μιλουτίνοφ, Ράιτ

Προπονητής: Γιώργος Μπαρτζώκας

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ισπανία)

Ευρωλίγκα: Στην εκκίνηση οι 18 μονομάχοι-3
Φωτ.: Shutterstock

Η «βασίλισσα» διαθέτει μια πολύ αξιόλογη πρώτη πεντάδα με πείρα και παραστάσεις. Καμπάτσο, Μούσα, Χεζόνια, Ντεκ και Ταβάρες, είναι ένα σύνολο που τρομάζει, όμως απο ‘κει κι έπειτα, ο πάγκος δείχνει ημιτελής. Γιαμπουσελέ, Τσάτσο, Κοζέρ και Ρούντι αποτελούν παρελθόν και το βάρος στη frontline θα σηκώσουν παράλληλα τόσο ο Γκαρούμπα όσο και ο 35χρονος Ιμπάκα. Φελίς και Ρατάν-Μέις είναι τα μεγάλα ερωτήματα στα γκαρντ. Σίγουρα η ομάδα του Ματέο δεν γίνεται να υποτιμηθεί.

Γκαρντ: Καμπάτσο, Ρέιθαν-Μέις, Φελίς,  Γιουλ, Μούσα

Φόργουορντ:  Χεζόνια, Γκονζάλες, Ντεκ, Αμπάλδε, Γκαρούμπα

Σέντερ: Ταβάρες, Ιμπάκα, Εντιαγιέ. 

Προπονητής: Τσους Ματέο

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (Τουρκία)

Η αλλαγή προπονητή στη μέση της περυσινής σεζόν και η άφιξη του Σάρας φάνηκε πως της ταιριάζει. Εφερε από το Τελ Αβίβ, δύο παίκτες πεντάδας (Μπόλντγουιν και Κόλσον), αλλά και το πασπαρτού Ντεβόν Χολ, συν τον Ζάγκαρς. Το κενό του Καλάθη δείχνει μεγάλο και ο Ζάγκαρς που θα βρεθεί για πρώτη φορά σε αυτό το επίπεδο, είναι άγνωστο αν θα ανταποκριθεί, δεδομένου ότι έρχεται κι από ρήξη χιαστού. Ερωτηματικό αποτελεί και η συνύπαρξη του Μπόλντουιν με τον Γουίλμπεκιν. Στο «5» η άφιξη των Μπιρτς και  Μαριάνοβιτς έσωσε την παρτίδα. 

Γκαρντ: Γουίλμπεκιν, Γκάζι, Μπόλντγουιν, Γκούντουριτς, Χολ, Μαχμούτογλου, Ζάγκαρς

Φόργουορντ: Χέιζ, Πιερ, Μπίρσεν, Κόλσον, Μεστογλου, Μπιμπέροβιτς, Μέλι

Σέντερ: Σανλί, Μπιρτς, Μαριάνοβιτς

Προπονητής: Σαρούνας Γιασικεβίτσιους

ΠΑΡΤΙΖΑΝ (Σερβία)

Ο Ομπράντοβιτς ξήλωσε τους πάντες, διώχνοντας ούτε λίγο ούτε πολύ 13 παίκτες και επιλέγοντας προσωπικότητες όπως οι Λούντμπεργκ, Μαρίνκοβιτς, Μπράουν, Μπόνγκα, Τ. Τζόουνς και Ντέιβις, αλλά και «στοιχήματα» όπως οι Ντιλικινά, Γουάσινγκτον, Ποκουσέφσκι, Μάικ, αλλά και ο Κάρλικ Τζόουνς, τον οποίο μάθαμε στους πρόσφατους Ολυμπιακούς Αγώνες με το Νότιο Σουδάν. 

Γκαρντ: Λούντμπεργκ, Κ. Τζόουνς, Ντιλικινά, Ουάσινγκτον, Μπράουν, Λάκιτς

Φόργουορντ: Μαρίνκοβιτς, Ποκουσέφκσι, Μπόνγκα, Μάικ, Νάκιτς

Σέντερ: Ντέιβις, Κοπρίβτσα, Τ. Τζόουνς

Προπονητής: Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Ισπανία)

Ευρωλίγκα: Στην εκκίνηση οι 18 μονομάχοι-4
Φωτ.: Shutterstock

Ο πρωτάρης Γκριμάου απέτυχε παταγωδώς και οι Καταλανοί στράφηκαν σε μια ασφαλή επιλογή, τον γνώριμο Ζοάν Πενιαρόγια, που εντυπωσίασε με τη Μπασκόνια. Οι φετινές μεταγραφές δείχνουν περισσότερο κινήσεις σύγχυσης, παρά προϊόν στρατηγικής και μελέτης.  Στον «άσο» το βάρος θα πέσει στους Λαπροβίτολα, Σατοράνσκι και στον πρωτάρη Νούνιεθ. Στο «2» ο Πάντερ υπόσχεται πολλά, ενώ στο «5» δίπλα σε Βέσελι και Ερνανγκόμεθ προστέθηκε ο Φαλ.

Γκαρντ: Σατοράνσκι, Μπριθουέλα, Λαπροβίτολα, Νούνιες, Πάντερ, Σαρ

Φόργουορντ: Πάρκερ, Άντερσον, Μετού, Αμπρίνες, Πάρα

Σέντερ: Ερνανγκόμεζ, Βέσελι, Φαλ

Προπονητής: Χουάν Πεναρόγια

ΜΟΝΑΚΟ (Μονακό)

Η άφιξη Καλάθη δίπλα στον Τζέιμς υπόσχεται εξαιρετικές συνεργασίες ξανά ύστερα από τη συνύπαρξή τους στον Παναθηναϊκό. Η Μονακό χτίστηκε πιο ορθολογικά από κάθε άλλη σεζόν. Πήρε έναν σπουδαίο οργανωτή, πρόσθεσε παίκτες με σουτ και παραστάσεις όπως ο Κορκμάζ και το μόνο ερώτημα είναι στη θέση των σέντερ με την άφιξη Παπαγιάννη και Τζαϊτέ.

Γκαρντ: Τζέιμς, Καλάθης, Οκόμπο, Στραζέλ, Κορκμάζ, Μπεγκαρίν

Φόργουορντ: Τάρπεϊ, Μπράουν,  Ντιαλό, Μπλόσομγκεϊμ, Κορνελί

Σέντερ: Παπαγιάννης, Μοτεγιούνας, Τζαϊτέ

Προπονητής: Σάσα Ομπράντοβιτς

ΜΑΚΑΜΠΙ (Ισραήλ)

Μετά την έδρα της έχασε και σημαντικούς παίκτες (Μπράουν, Μπόλντγουιν, Κόλσον και Νίμπο). Οι αφίξεις των Σίμονς (Ράπτορς), Γκάμπριελ (Γκρίλζις), Ράντολφ, Χόαρντ, Λόιντ, Γιοκουμπάιτις, Ρέιμαν μοιάζουν με δυνατό ρίσκο. Η Μακάμπι δύσκολα θα πιάσει τα περσινά στάνταρ, όμως ο Κάτας είναι πεισματάρης και πολύ καλός προπονητής, έστω κι αν κοουτσάρει μια ομάδα χωρίς έδρα.

Γκαρντ: Λόιντ, Μάγιερ, Ντιμπαρτολομέο, Ράντολφ, Γιοκουμπάιτις, Μπλατ, Σίμονς

Φόργουορντ: Μενκό, Σορκίν, Κοέν, Ρέιμαν, Χόαρντ

Σέντερ: Γκάμπριελ, Ριβέρο.

Προπονητής: Οντέτ Κάτας

ΕΦΕΣ (Τουρκία)

Μετά την επεισοδιακή περυσινή σεζόν και την απόλυση του Τσαν, ο Μιγιάτοβιτς έδειξε να βάζει την ομάδα ξανά στις ράγες. Η Εφές βελτιώθηκε και έκανε δυνατές μεταγραφές. Το μπάτζετ ανέβηκε και ήρθαν παίκτες όπως οι Πουαριέ και Σμιτς, αλλά και οι ΝΒΑερς Τζόρνταν Νουόρα και Στάνλεϊ Τζόνσον. Η περιφέρεια με Λάρκιν, Μπομπουά, Μπράιαντ και Τόμπσον, τρομάζει.

Γκαρντ: Λάρκιν, Τόμπσον, Οντσέλ, Μπομπουά, Οζντεμίρογλου, Χόλατζ

Φόργουορντ: Νουόρα, Σμιτς, Τζόνσον, Γιλμάζ, Μπράιαντ, Γιλντιζλί, Γουίλις, Οσμάνι

Σέντερ: Πουαριέ, Οτούρου, Αλτούνας

Προπονητής: Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς

ΑΡΜΑΝΙ (Ιταλία)

Η ιταλική ομάδα ξήλωσε το μισό ρόστερ, αλλά εμφανίζει εμμονή στον Ετόρε Μεσίνα, παρά τα απογοητευτικά αποτελέσματα. Η άφιξη Μίροτιτς πέρυσι δεν έδωσε το κάτι παραπάνω. Φέτος, όμως, οι αφίξεις Νίμπο, ΛεΝτέι, Ντιοπ και ΜακΚόρμακ, έφεραν άνεμο αισιοδοξίας, σε αντίθεση με τα γκαρντ, πλην Μπρουκς.

Γκαρντ: Ντιμιτρίεβιτς, Φλακαντόρι, Τονούτ, Μπορτολάνι, Μπολμάρο, Μπρουκς, Κοζέρ

Φόργουορντ: ΛεΝτέι, Μίροτιτς, Σίλντς, Ρίτσι,  Καρούσο, Ντιοπ

Σέντερ: Νίμπο, ΜακΚόρμακ

Προπονητής: Ετόρε Μεσίνα

ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ (Ισπανία)

Εφερε στο τιμόνι τον πολύπειρο Πάμπλο Λάσο, αλλά έχασε τον Μίλερ-ΜακΙντάιρ και τον Μαρίνκοβιτς. Οι Βάσκοι, παρόλα αυτά έχουν τον τρόπο να παρουσιάζουν καλό πρόσωπο υπό κάθε συνθήκη, όμως απέχουν πολλά χρόνια από τις υψηλές θέσεις της Ευρωλίγκας. Ο… λιγότερο γνωστός, Μπόλντγουιν (Καμάρ) από την Τρέντο, θα προσπαθήσει να δώσει ώθηση και πλάι του ο Γιάραμαζ, που θέλει να κάνει step up. Στοίχημα είναι ο Φόρεστ, ενώ ο Ρογκαβόπουλος αναμένεται να πάρει περισσότερο χρόνο φέτος και να δείξει πράγματα. 

Γκαρντ: Χάουαρντ, Σαβκοβ, Γιάραμαζ, Μπόλντγουιν, Φόρεστ

Φόργουορντ: Ραϊέστε, Ρογκαβόπουλος, Μονέκε, Λουβαβού-Καμπαρό, Εντιαγιέ, Σεντεκέρσκις

Σέντερ: Χολ, Ντιοπ

Προπονητής: Πάμπλο Λάσο

ΒΙΡΤΟΥΣ (Ιταλία)

Πέρυσι έδειξε δύο πρόσωπα με το κακό της να εμφανίζεται προς το δεύτερο μισό της περιόδου. Ο Λούκα Μπάνκι ήθελε ανανέωση και έφυγαν παίκτες με μεγάλη εμπειρία όπως οι Μίκι, Ντάνστον, Ντόμπριτς, Λούντμπεργκ. Ηρθαν παίκτες από την ιταλική Λίγκα (Τάκερ, Γκραζούλις, Ακέλε, Βισκόντι), αλλά και ο Ντιουφ που επιστρέφει στην Ιταλία για να γεμίσει το κενό του Ντάνστον. Η άφιξη Κλάιμπερν στα 34 αποτελεί ερωτηματικό, ενώ στο «5» Ζίζιτς και Κέικοκ, δεν εμπνέουν ασφάλεια. Πιθανότατα θα παλέψει για να μπει στα play in.

Γκαρντ: Μόργκαν, Χάκετ, Παγιόλα, Κορντινιέ, Τάκερ, Μπελινέλι, Βισκόντι

Φόργουορντ: Σενγκέλια, Κλάιμπερν, Πολονάρα, Ακέλε, Γκραζούλις

Σέντερ: Κάκοκ, Ζίζιτς, Ντιουφ

Προπονητής: Λούκα Μπάνκι

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ (Λιθουανία)

Αλλαξε κι αυτή προπονητή στα μέσα της περυσινής περιόδου. Σμιτς και Χέις αντικαταστάθηκαν από τους Ντάνστον και Σμάιλαγκιτς. Η απώλεια του Έβανς είναι σημαντική, αλλά η επιστροφή του Μπραζντέικις στο σπίτι του, υπόσχεται μια λύση παραπάνω. Από την Τουρκία ήρθαν οι Μίτσελ και Γουάλας, ενώ θα πρέπει να προσέξουμε και τον Σιρβίντις. Οπως και να ‘χει, δύσκολη σεζόν έρχεται για τον Τρινκέρι, όμως δεν θα εκπλαγούμε αν ο Ιταλός φτιάξει μια πολύ αξιόμαχη ομάδα που θα κάνει ζημιές. 

Γκαρντ: Γουάλας, Φρανσίσκο, Ντίμσα, Λεκαβίτσιους, Γκεντράιτις, Μίτσελ

Φόργουορντ: Μπραζντέικις, Σμάιλαγκιτς, Ουλανόβας, Μανέκ, Σιρβίντις, Μπουτκεβίτσιους,

Σέντερ: Μπιρούτις, Ντάνστον

Προπονητής: Αντρέα Τρινκέρι

ΜΠΑΓΕΡΝ (Γερμανία)

Η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Γκόρντον Χέρμπερτ ανεβάζει τον πήχη. Η σημαντικότερη απώλεια ήταν αυτή του Ιμπάκα, όμως ο έμπειρος Βόιτμαν και ο Ντα Σίλβα αναμένεται να δώσουν λύσεις στη ρακέτα. Ο Μάνταρ θα ψάξει να κάνει step up. Δεν θα βρεθεί στους ουραγούς η Μπάγερν, αλλά δύσκολα θα κοιτάξει ακόμη και την πρώτη δεκάδα.

Γκαρντ: Βάιλερ-Μπαμπ, Νέιπιερ, Καρτσένκοφ, Ομπστ, Έντουαρντς, Μάνταρ

Φόργουορντ: Λούσιτς, Γιέμπο, Γκιφάι, Ντα Σίλβα, Βόιτμαν

Σέντερ: Μπούκερ, Χάρις, Μπράνκοβιτς

Προπονητής: Γκόρντον Χέρμπερτ

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Σερβία)

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αντικατέστησε τον Ιβάνοβιτς στη μέση της σεζόν, αλλά τη διαφορά την έκανε εντός των τειχών κι όχι στην Ευρωλίγκα. Έφυγαν Τόπιτς, Τόμπκινς, Τόμπεϊ, Σμαρτ, Χάνγκα, Γκιλέσπι, Λαζάρεβιτς και ήρθαν ΜακΙντάιρ (Μπασκόνια), Κάνααν (Ολυμπιακός), Κάλινιτς (Μπαρτσελόνα), Ντόμπριτς (Βίρτους), Ντάουμ (Εφές), Πλάβσιτς (Μέγκα). Οι «ερυθρόλευκοι» δείχνουν αναβαθμισμένοι σε όλες τις θέσεις πλην αυτής του σέντερ, καθώς ο Μπολομπόι έχει πίσω του τον πρωτάρη σε Ευρωλίγκα Πλάβτσιτς.

Γκαρντ: ΜακΙντάιρ, Κάνααν, Ντος Σάντος, Νέντοβιτς, Τεόντοσιτς, Λάζιτς, Κόστιτς

Φόργουορντ: Γκεντράιτις, Νταβίντοβατς, Κάλινιτς, Μίτροβιτς, Ντόμπριτς, Ίλιτς, Ντάουμ

Σέντερ: Μπολομπόι, Πλάβσιτς

Προπονητής: Γιάννης Σφαιρόπουλος

ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ (Γαλλία)

Εχασε τον πύργο της, τον Φαλ, κράτησε την παλιά φρουρά Ντε Κολό, Τζάκσον, Λάιτι, Καουντί και Λοβέρν, ο Μαλεντόν επέστρεψε, ενώ Χάρισον και Σκόφιλντ  με τριψήφιο αριθμό παιχνιδιών στο ΝΒΑ θα δώσουν λύσεις (αν προσαρμοστούν). Στο «5» Λοβέρν και Μπλακ παρουσιάζουν τραυματισμούς, ενώ και στο τιμόνι, ο Πιερίκ Πουπέ μοιάζει ο πιο αδύναμος κρίκος.

Γκαρντ: Ντε Κολό, Λι, Λάιτι, Χάρισον, Μαλεντόν

Φόργουορντ: Σκόφιλντ, Καουντί, Εντιαγιέ, Αγιντσά, Τζάκσον

Σέντερ: Μπλακ, Λοβέρν, Σακό

Προπονητής: Πιερίκ Πουπέ

ΑΛΜΠΑ (Γερμανία)

Ομάδα… διακοσμητική στην Ευρωλίγκα. Οι Βερολινέζοι δεν επενδύουν σε πρότζεκτ, δεν δαπανούν χρήματα για καλές μεταγραφές, ενώ έχασαν και τους Μπράουν και Τίμαν. Πήραν τον Τρέβιον Γουίλιαμς για να ενισχύσουν τη ρακέτα τους και στα γκαρντ ενισχύθηκαν με τον Γουίλ ΜακΝτάουελ-Γουάιτ.

Γκαρντ: Σπανιόλο, Σαμάρ, Μάτισεκ, Ντέλοου, Τόμας, Χέρμανσον, ΜακΝτάουελ-Γουάιτ

Φόργουορντ: Μπιν, Σνάιντερ, Ολίντ,, Προσίντα

Σέντερ: Γουίλιαμς, Βέτζελ, Κουμάντζε

Προπονητής: Ισραελ Γκονζάλες

ΠΑΡΙ (Γαλλία)

Η κάτοχος του Eurocup έκανε μια εξαιερετική σεζόν και φέτος ανέβηκε στα σαλόνια. Ο Σπλίτερ δείχνει να τα πηγαίνει καλά και ως προπονητής και η Παρί που απέφυγε τις οικονομικές υπερβάσεις θα αποτελέσει ακόμη μια παγίδα και τίποτα παραπάνω για τους πιο… αφελείς ισχυρούς της Ευρωλίγκας.

Γκαρντ: Σορτς, Χαϊφί, Ερέρα, Λο, Ουατάρα, Μάλκομ

Φόργουορντ: Γουόρντ, Καβαλιέρ, Γιάντουνεν, Χομς, Σι

Σέντερ: Χέις, Κράτζερ, Κέσενς, Σορβίν

Προπονητής: Τιάγκο Σπλίτερ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT