Γλυκόπικρη γεύση και δύσκολη συνέχεια

Γλυκόπικρη γεύση και δύσκολη συνέχεια

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ευρωπαϊκή Πέμπτη, που ξεκίνησε τόσο καλά από νωρίς, με τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπράγκα, δεν είχε την ανάλογη συνέχεια το βράδυ. ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός δεν πήραν αυτό που ήθελαν.

Οι «πράσινοι» για άλλη μία φορά αποδείχτηκαν… αυτοκαταστροφικοί, αφού θα μπορούσαν να πάρουν το τρίποντο, χωρίς άγχος. Ομως, αστοχία στην τελική προσπάθεια τους οδήγησε στην απώλεια των δύο βαθμών.

Το ότι αυτοί χάθηκαν εκτός έδρας δεν αποτελεί… παρηγοριά. Ηταν ένα παιχνίδι που στην εξίσωση της πρόκρισης έπρεπε να είχε κερδηθεί.

Η τρίτη συνεχόμενη ήττα των πρωταθλητών μπορεί να αποδειχθεί και μοιραία, αλλά και να ανοίξει τον ασκό του Αιόλου. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται σε κρίσιμο σταυροδρόμι και θα πρέπει η διαχείριση των άτυχων αποτελεσμάτων να γίνει με σύνεση και υπομονή.

Η ευρωπαϊκή περιπέτεια των τριών κάνει προς το παρόν… διάλειμμα και θα έχουν οι προπονητές την ευκαιρία να ζυγίσουν τα υπέρ και τα κατά. Οσο αυτό είναι εφικτό, καθώς υπάρχει το πρωτάθλημα.

Στο οποίο, μάλιστα, κυριαρχεί το ντέρμπι των «αιωνίων». Παιχνίδι κομβικό και για τους δύο, γιατί πέρα από τους βαθμούς υπάρχει και η ψυχολογία για τη συνέχεια.

Γι’ αυτό και οι δύο αναμένεται να το βιώσουν με μεγάλη πίεση. Ειδικά ο γηπεδούχος Παναθηναϊκός, ο οποίος δεν έχει περιθώρια για άλλη απώλεια.

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός αν θέλει να πάρει τη νίκη είναι απαραίτητο παίκτες και προπονητής να ξεχάσουν το βράδυ της Πέμπτης και να μη σταθούν στο τι έκανε ο αντίπαλός του στην Μπάνια Λούκα. Σε αντίθετη περίπτωση, θα βρεθεί προ εκπλήξεων.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT