ΝΒΑ: ΛεΜπρόν Τζέιμς και υιός για πρώτη φορά μαζί στο παρκέ

ΝΒΑ: ΛεΜπρόν Τζέιμς και υιός για πρώτη φορά μαζί στο παρκέ

Πρόκειται για το πρώτο «δίδυμο» πατέρα - υιού που παίζει ταυτόχρονα και στην ίδια ομάδα στα χρονικά του ΝΒΑ

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς και ο γιος του, Μπρόνι, «έγραψαν Ιστορία» στο ΝΒΑ, καθώς αγωνίσθηκαν μαζί στην αναμέτρηση της preseason των Λος Αντζελες Λέικερς εναντίον των Φοίνιξ Σανς, στο Παλμ Ντέζερτ της Καλιφόρνια.

Πρόκειται για το πρώτο «δίδυμο» πατέρα – υιού που παίζει ταυτόχρονα και στην ίδια ομάδα στα χρονικά του ΝΒΑ. Ο Μπρόνι Τζέιμς μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στη δεύτερη περίοδο, ενώ ο πατέρας του, ο οποίος προετοιμάζεται για την 22η (!) σεζόν του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη, ήταν στο γήπεδο γνωρίζοντας την αποθέωση από τους φιλάθλους στο Acrisure Arena.

Ο νεαρός Τζέιμς, ο οποίος χθες έγινε 20 ετών, έκανε δύο λάθη στα πρώτα δύο λεπτά παίζοντας δίπλα στον πατέρα του. Αφού έδωσε τνη μπάλα στον Μπρόνι, ο ΛεΜπρόν έκανε ένα σκριν για να τον βοηθήσει να σουτάρει, αλλά ο Τζέιμς ο… νεότερος αστόχησε, όπως και στο τρίποντο που επιχείρησε αργότερα.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς τελείωσε τον αγώνα με 19 πόντους, πέντε ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ σε 16 λεπτά, ενώ ο Μπρόνι Τζέιμς έμεινε «άποντος» σε 13 λεπτά συμμετοχής, ολοκληρώνοντας με δύο ριμπάουντ και τέσσερα λάθη στην ήττα των Λέικερς με 118-114.

Πηγή: ΑΠΕ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT