Τσιτσιπάς: Πρόκριση στους «16» της Σαγκάης – Θα αντιμετωπίσει τον Μεντβέντεφ

Τσιτσιπάς: Πρόκριση στους «16» της Σαγκάης – Θα αντιμετωπίσει τον Μεντβέντεφ

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στους «16» του διεθνούς τουρνουά τένις που φιλοξενείται στη Σανγκάη και αύριο (9/10) θα αντιμετωπίσει τον Ρώσο Ντανιίλ Μεντβέντεφ (Νο 5 στον κόσμο) για μία θέση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Μετά από… διήμερη αναβολή λόγω έντονης βροχόπτωσης, ο Ελληνας πρωταθλητής και ο Γάλλος Αλεξάντρ Μιλέρ (Νο 74 στον κόσμο) βρέθηκαν στο γήπεδο, με τον «Tsitsifast» να κυριαρχεί στο πρώτο σετ και με δύο breaks στο έβδομο και το ένατο game να φτάνει στο 6-3 και στο προβάδισμα με 1-0, έπειτα από 39 λεπτά αγώνα.

Στο δεύτερο σετ ο Γάλλος τενίστας ήταν πιο ανταγωνιστικός, όμως ο Τσιτσιπάς, ο οποίος βρίσκεται στο Νο 12 της παγκόσμιας κατάταξης, κατάφερε να επικρατήσει με 7-5, ύστερα από 50 λεπτά. Ο Ελληνας τενίστας «έσπασε το σερβίς» του Μιλέρ στο έβδομο game, αλλά ο αντίπαλός του «απάντησε» στο ένατο game, με τον Τσιτσιπά να κάνει νέο break στο τελευταίο –όπως αποδείχθηκε– game της αναμέτρησης.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT