H επιστροφή του Γιούργκεν Κλοπ: Αναλαμβάνει επικεφαλής ποδοσφαίρου στις ομάδες της Red Bull

H επιστροφή του Γιούργκεν Κλοπ: Αναλαμβάνει επικεφαλής ποδοσφαίρου στις ομάδες της Red Bull

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λίγους μήνες μετά την αποχώρησή του από τη Λίβερπουλ, ο Γιούργκεν Κλοπ επιστρέφει στο ποδόσφαιρο, αυτή τη φορά ως ο επικεφαλής ποδοσφαίρου όλων των ομάδων του ομίλου Red Bull.

«Μετά από σχεδόν 25 χρόνια στους πάγκους, δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος για τη συμμετοχή μου σε ένα πρότζεκτ σαν αυτό. Ο ρόλος μου ίσως άλλαξε, αλλά το πάθος μου για το ποδόσφαιρο και τους ανθρώπους του, όχι» ανέφερε ο Κλοπ, o οποίος αναλαμβάνει τα νέα καθήκοντά του από την 1η Ιανουαρίου του 2025. 

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του γερμανικού Sky Sports, Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, ο 57χρονος αναμένεται να έχει συμβουλευτικό ρόλο στους τρεις συλλόγους της Red Bull (Λειψία, Ζάλτσμπουργκ, Νέα Υόρκη) σε προπονητικά θέματα, αγωνιστική φιλοσοφία, ανάπτυξη και μεταγραφές.

Μάλιστα, όπως γνωστοποιεί η ίδια πηγή, το συμβόλαιό του προβλέπει οψιόν αποχώρησης από τον όμιλο της Red Bull, στην περίπτωση που αναλάβει την εθνική Γερμανίας – καθώς, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, θεωρείται ο επικρατέστερος για την αντικατάσταση του Γιούλιαν Νάγκελσμαν, μετά το 2026.

Πηγή: Guardian 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT