Τζορτζ Μπάλντοκ: Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού

Τζορτζ Μπάλντοκ: Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού

Ανασύρθηκε νεκρός από την πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ. 

Ο 31χρονος αμυντικός ανασύρθηκε νεκρός από την πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα. 

Τον αναζητούσε η σύζυγός του από το εξωτερικό, καθώς δεν είχε επικοινωνία μαζί του παρότι σήμερα ήταν τα γενέθλια της κόρης τους. Η ίδια επικοινώνησε με τον ιδιοκτήτη της οικίας στη Διαδόχου Παύλου 35, ο οποίος έφτασε στο σημείο και μετά από έρευνα βρήκε τον ποδοσφαιριστή αναίσθητο στην πισίνα. 

Ο ιδιοκτήτης ενημέρωσε την άμεση δράση και στο σημείο έσπευσε όχημα του αστυνομικού τμήματος Γλυφάδας. Οι αξιωματικοί τον ανέσυραν και έκαναν προσπάθεια ανάνηψης χωρίς όμως αποτέλεσμα. Κλήθηκε το ΕΚΑΒ που βεβαίωσε τον θάνατο του και ιατροδικαστής συμπέρανε ότι ο θάνατος είχε επέλθει προ περίπου μίας ώρας.

Την έρευνα για το συμβάν ανέλαβε η υποδιεύθυνση Ασφαλείας νοτιοανατολικής Αττικής. Αστυνομικές πηγές σημειώνουν ότι στο σημείο βρέθηκε μπουκάλι αλκοολούχου ποτού. 

Ηταν εν ενεργεία παίκτης της Εθνικής Ελλάδος. 

Εικόνες από το σημείο

Τζορτζ Μπάλντοκ: Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού-1
Intime
Τζορτζ Μπάλντοκ: Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού-2
Intime

Τζορτζ Μπάλντοκ: Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού-3
Intime

Η ποδοσφαιρική του διαδρομή

O Μπάλντοκ είχε γεννηθεί στο Μπάκιγχαμ της Αγγλίας στις 9 Μαρτίου 1993 και είχε ελληνικές ρίζες από την πλευρά του πατέρα του. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα είχε κάνει στην Μίλτον Κέιν Ντονς, ομάδα με την οποία έκανε το επίσημο ντεμπούτο του τον Μαϊο του 2010 σε παιχνίδι κόντρα στην Μπράιτον.

Με τη φανέλα της Μίλτον Κέιν Ντονς κατέγραψε 107 συμμετοχές και δύο γκολ. Εως το 2017, αγωνίστηκε, μέσω δανεισμού, στις αγγλικές ομάδες Νόρθαμπτον, Τάμγουορθ, Οξφορντ Γιουνάιτεντ και στην ισλανδική Βεστμανέγια.

Το 2017 είχε πάρει μεταγραφή για την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με την οποία κατέγραψε 219 συμμετοχές (τις 83 από αυτές στην Πρέμιερ Λιγκ) και πέτυχε 6 γκολ.

Στο ενεργητικό του είχε συμμετοχή στον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας το 2023 και δύο προβιβασμούς από την Championship στην Premier League.

Είχε υπογράψει με τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2024. 

 
comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT