Σύγχυση με Εμπαπέ και υπόθεση βιασμού στη Σουηδία

Σύγχυση με Εμπαπέ και υπόθεση βιασμού στη Σουηδία

Θορυβημένη η Ρεάλ, παίρνει ήδη αποστάσεις, βγάζοντας εκτός καμπάνιας της τον Γάλλο

1' 49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σοκ προκάλεσε στον διεθνή ποδοσφαιρικό χώρο η πληροφορία ότι ο ακριβότερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο, ο Κιλιάν Εμπαπέ, κατηγορείται στη Σουηδία για βιασμό και σεξουαλική επίθεση, με αποτέλεσμα ακόμη και η ομάδα του, η Ρεάλ Μαδρίτης, να φαίνεται να παίρνει αποστάσεις προς το παρόν από τον ακριβοπληρωμένο σούπερ σταρ της.

Μερικά από τα σημαντικότερα μέσα ενημέρωσης της Σουηδίας, δηλαδή οι ευρείας κυκλοφορίας εφημερίδες Aftonbladet και Expressen, αλλά και το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο SVT, ανέφεραν χθες το πρωί ότι οι εισαγγελικές αρχές της σκανδιναβικής χώρας ερευνούν υπόθεση βιασμού σε ξενοδοχείο της Στοκχόλμης κατόπιν σχετικής καταγγελίας, και ύποπτος θεωρείται ο Γάλλος επιθετικός.

Η σουηδική εισαγγελία αρνήθηκε να επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για τον Εμπαπέ, περιοριζόμενη στο ότι όντως υπάρχει υπόθεση βιασμού στην περιοχή της Στοκχόλμης. Τα σουηδικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι χρονικά η υπόθεση τοποθετείται στο διάλειμμα των υποχρεώσεων της Ρεάλ λόγω των εθνικών ομάδων, με τον αρχηγό των «μπλε» να μένει εκτός αποστολής για τους αγώνες του Nations League λόγω τραυματισμού.

Η υπόθεση βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της διερεύνησης, δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες κατά κάποιου. Ωστόσο η Expressen αναφέρει και ότι έχει κατασχεθεί κάποιο ρούχο που ενδεχομένως φέρει γενετικό υλικό.

Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός, με τον ίδιο τον Εμπαπέ να σπεύδει να διαψεύσει οποιαδήποτε σχέση με τέτοιο περιστατικό. Ο επιθετικός της Ρεάλ πέρασε και στην αντεπίθεση, συνδυάζοντας τη φημολογία περί βιασμού με την ακρόαση της δικαστικής του υπόθεσης με την Παρί Σεν Ζερμέν, φτάνοντας να υπονοήσει ότι πίσω από τα δημοσιεύματα βρίσκεται η πρώην ομάδα του. Πρόκειται για το εφετείο που θα εκδικάσει το αίτημα απόδοσης 55 εκατ. ευρώ από την Παρί για μπόνους που δεν έχουν καταβληθεί. «FAKE NEWS», έγραψε σε ανάρτησή του ο αρχηγός της Γαλλίας, προσθέτοντας: «Γίνεται πλέον τόσο προβλέψιμο, τις παραμονές της ακροαματικής διαδικασίας, λες και είναι τυχαίο».

Ωστόσο η Ρεάλ Μαδρίτης δεν φαίνεται τόσο σίγουρη. Με μια κίνηση που ξάφνιασε πολλούς κι έκανε άλλους να θεωρήσουν ότι κρατά πλέον αποστάσεις από τον σέντερ φορ της, τον αφαίρεσε ξαφνικά από την εκστρατεία της με τίτλο «Artist Pack» σε συνεργασία με κορυφαία εταιρεία αθλητικών ειδών. Ενώ στην εκστρατεία υποτίθεται ότι συμμετέχουν τόσο ο Εμπαπέ όσο και ο Τζουντ Μπέλιγχαμ, στην εικόνα που ανήρτησε η πρωταθλήτρια Ευρώπης για τη νέα αυτή καμπάνια υπάρχει μόνο ο Μπέλιγχαμ…

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT