Χάκερ «ανακοίνωσαν» τη μεταγραφή του Αρντά Γκιουλέρ στη Γιουβέντους

Χάκερ «ανακοίνωσαν» τη μεταγραφή του Αρντά Γκιουλέρ στη Γιουβέντους

Θύμα κυβερνοεπίθεσης έπεσε ο αγγλικός λογαριασμός του συλλόγου στο X. «Καλώς ήρθες στη Γιουβέντους Αρντά Γκιουλέρ», ανέφερε ανάρτηση που διαψεύστηκε στη συνέχεια, αφού πρώτα σκόρπισε χαρά στους φίλους της ομάδας

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θύμα κυβερνοεπίθεσης έπεσε ο αγγλικός λογαριασμός της Γιουβέντους στο X, απ’ όπου ανακοινώθηκε τη Δευτέρα η απόκτηση του Τούρκου ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Μαδρίτης, Αρντά Γκιουλέρ, από τον ιταλικό σύλλογο.

«Καλώς ήρθες στη Γιουβέντους Αρντά Γκιουλέρ. Το ανερχόμενο αστέρι του ποδοσφαίρου θα είναι πλέον μέλος της οικογένειάς μας! Είσαι έτοιμος να γράψεις ιστορία σε αυτό το νέο σου ταξίδι;», ανέφερε η ανάρτηση, σκορπώντας χαρά στους φίλους της ομάδας.

Χάκερ «ανακοίνωσαν» τη μεταγραφή του Αρντά Γκιουλέρ στη Γιουβέντους-1

Λίγο αργότερα, η Γιουβέντους επιβεβαίωσε ότι ο αγγλικός λογαριασμός της στο X παραβιάστηκε, οδηγώντας σε σειρά «από μη εξουσιοδοτημένες αναρτήσεις».

«Ο αγγλικός λογαριασμός της Γιουβέντους έχει παραβιαστεί. Παρακαλούμε να αγνοήσετε τις ψευδείς πληροφορίες που δημοσιεύονται σε αυτόν τον λογαριασμό. Εργαζόμαστε πάνω στο θέμα», έγραψε η Γιουβέντους σε επίσημη ανακοίνωση το απόγευμα της Δευτέρας.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT