Euroleague: Εκτός έδρας ευρωπαϊκές δοκιμασίες πριν από το ΣΕΦ

Euroleague: Εκτός έδρας ευρωπαϊκές δοκιμασίες πριν από το ΣΕΦ

1' 53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο εκτός έδρας δοκιμασίες με τις οποίες Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα μετρήσουν δυνάμεις πριν από το κυριακάτικο μεταξύ τους ντέρμπι στο ΣΕΦ για το πρωτάθλημα είναι οι αποψινές για την 5η αγωνιστική της Euroleague. Οι δύο «αιώνιοι» αντίπαλοι, κόντρα σε Φενέρ και Μπάγερν αντίστοιχα, καλούνται να αποδείξουν σε τι βαθμό έχουν βελτιώσει τις αδυναμίες τους, την ώρα που η διοργάνωση προχωρεί. Οι «πράσινοι», ερχόμενοι από δύο σερί ήττες με Παρί και Ρεάλ, ξαναβρίσκουν στο διάβα τους τους Τούρκους, οι οποίοι αναζητούν τη δική τους ρεβάνς για τον χαμένο ημιτελικό του Final-4.

Τα αγωνιστικά προβλήματα δεν λείπουν, αφού ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί στην Πόλη (20.45) με δύο σημαντικές απουσίες, που μπορεί να γίνουν και τρεις. Μήτογλου και Παπαπέτρου τέθηκαν νοκ άουτ καθώς ταλαιπωρούνται από γαστρεντερίτιδα, ενώ αμφίβολος είναι και ο Γκριγκόνις, που έχει πόνους στη μέση. Ο Λιθουανός, πάντως, ακολούθησε την αποστολή.

«Θα έχουμε πρόβλημα στα φόργουορντ λόγω των απουσιών μας, όμως γι’ αυτό έχουμε μεγάλο ρόστερ», τόνισε ο Εργκίν Αταμάν, ο οποίος αναμένεται να βασιστεί σε μεγάλο βαθμό στους Ερνανγκόμεθ και Οσμάν και σε σχήμα με τρία γκαρντ.

Χωρίς Μήτογλου, Παπαπέτρου ο Παναθηναϊκός – Μπαρτζώκας: Απόφαση του Πετρούσεφ να φύγει.

Ο Αταμάν δεν έδειξε προβληματισμένος από το ντεφορμάρισμα του Σλούκα και εμφανίστηκε βέβαιος πως θα βρει τον ρυθμό του, χαρακτηρίζοντάς τον τον κορυφαίο πόιντ γκαρντ στην Ευρώπη.

Λίγη ώρα αργότερα (21.45) ο Ολυμπιακός στο Μόναχο θα αναζητήσει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη απέναντι στην Μπάγερν, η οποία μέχρι στιγμής ξεχωρίζει για τις επιθετικές αρετές της. «Η Μπάγερν είναι μια ομάδα που σκοράρει πάνω από 100 πόντους κατά μέσον όρο στο γήπεδό της. Αυτή τη στιγμή είναι η πρώτη ομάδα σε παραγωγή πόντων και σε πόντους στο τρανζίσιον», τόνισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος θα έχει στη διάθεσή του τον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, αλλά όπως ξεκαθάρισε δύσκολα θα ρισκάρει τη χρησιμοποίησή του. Ο Ελληνας τεχνικός παράλληλα επισήμανε πως ήταν απόφαση του Πετρούσεφ να συνεχίσει την καριέρα του στον Ερυθρό Αστέρα.

Μία ημέρα πριν από το παιχνίδι οι Βαυαροί αποθέωσαν τους «ερυθρολεύκους» και τον Σάσα Βεζένκοφ μέσω των social media, κάνοντας λόγο για τον «σούπερ σταρ της Ευρωλίγκας». Στο πλευρό των «ερυθρολεύκων» στο «SAP Garden» θα βρεθούν περίπου 2.500 οπαδοί τους.

Σε χθεσινά αποτελέσματα: Ζαλγκίρις – Μακάμπι 78-63, Μονακό – Παρί 80-86, Μπασκόνια – Αλμπα 80-57, Αρμάνι – Εφές 84-96.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT