Volley League: Ενα σκληρό πρωτάθλημα

Η Volley League κάνει πρεμιέρα σήμερα, σε μια σεζόν που αναμένεται αμφίρροπη

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα πρωτάθλημα όπου κανένα παιχνίδι δεν θα μπορεί να χαρακτηριστεί εύκολο θα είναι το 57ο πρωτάθλημα της ανδρικής λίγκας του βόλεϊ, το οποίο αρχίζει σήμερα. Οι ιθύνοντες των συλλόγων έχουν ενισχύσει τις ομάδες του και, ίσως για πρώτη φορά, κανένας δεν μπορεί να προβλέψει ποιες θα είναι αυτές που θα παλέψουν για να μείνουν στα «σαλόνια» της Volley League.

«Πρόκειται για ακόμη ένα δυνατό πρωτάθλημα. Ενα σκληρό πρωτάθλημα. Βέβαια και τα προηγούμενα χρόνια τα ελληνικά πρωταθλήματα ήταν υψηλού επιπέδου. Φέτος, κανένα παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο. Ολες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί και τα αποτελέσματα θα τα δούμε στα γήπεδα», δήλωσε στην «Κ» ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Ανδρεόπουλος.

Με τις δηλώσεις του κ. Ανδρεόπουλου συμφωνεί απολύτως και ο προπονητής της Κηφισιάς, Κώστας Χριστοφιδέλης. Ο παλαιός διεθνής αθλητής, αφού τόνισε και αυτός ότι «δεν θα υπάρχει εύκολο παιχνίδι», πρόσθεσε: «Εάν εξαιρέσουμε τον Ολυμπιακό που δείχνει ότι βρίσκεται σε υψηλότερο επίπεδο, όλες οι άλλες ομάδες είναι πολύ κοντά σε δυναμική. Η διοργάνωση θα είναι αμφίρροπη και πολύ ανταγωνιστική και, εξάλλου, αυτή είναι και η ομορφιά του αθλητισμού. Οι παράγοντες έχουν επενδύσει σε προπονητές και σε παίκτες, και το πρωτάθλημα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον».

Ανδρεόπουλος: Κανένα ματς εύκολο – Χριστοφιδέλης: Θα είναι ανταγωνιστική διοργάνωση.

Το πρώτο σερβίς για τη φετινή διοργάνωση θα δοθεί σήμερα στις 16.00. Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Κηφισιά σε μια αναμέτρηση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον (Ertflix). Στις 19.00, θα αρχίσει το παιχνίδι του Πήγασου Πολίχνης με την Ορεστιάδα. Η 2η… δόση της 1ης αγωνιστικής θα διεξαχθεί αύριο. Ο Φλοίσβος θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον ΟΦΗ (16.00) και θα ακολουθήσει το ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Παναθηναϊκό (19.00, ΕΡΤ2). Η αυλαία της 1ης αγωνιστικής θα πέσει τη Δευτέρα με τη συνάντηση του Φοίνικα Σύρου με τον Μίλωνα (19.00).

Στη γυναικεία λίγκα σήμερα διεξάγεται η 2η αγωνιστική, στην οποία δεσπόζει το ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ (19.00, ΕΡΤ 2). Τα άλλα παιχνίδια: 17.00: Μίλων – Παναθηναϊκός, Πανιώνιος – Μαρκόπουλο Revoil. 19.30: Θέτις – Αρης, Αμαζόνες – Θήρα, Ολυμπιακός – Λαμία 2013.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT