Παναθηναϊκός: Μεγάλη νίκη στην Πόλη, 81-76 τη Φενέρ

Παναθηναϊκός: Μεγάλη νίκη στην Πόλη, 81-76 τη Φενέρ

Με εντυπωσιακή εμφάνιση, οι «πράσινοι» επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα στη Euroleague, μετά από δύο σερί ήττες

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O Παναθηναϊκός «συνήλθε» από το επιθετικό μπλακ άουτ στα πρώτα πέντε λεπτά της τέταρτης περιόδου, αψήφισε τις απουσίες του (Μήτογλου, Παπαπέτρου, Γκριγκόνις, Μωραΐτης) και με μία ηρωική επαναφορά, έφυγε με το «διπλό» από την Πόλη, επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα, μετά από δύο σερί ήττες στη Euroleague.

Οι «πράσινοι» επικράτησαν με 81-76 της Φενερμπαχτσέ, για την 5η αγωνιστική, βελτίωσαν σε 3-2 το ρεκόρ τους και υποχρέωσαν την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στη δεύτερη ήττα της.

Oι πρωταθλητές Ευρώπης είχαν τον έλεγχο του αγώνα για 30 λεπτά, αλλά στην εκκίνηση του… επιλόγου «βραχυκύκλωσαν» επιθετικά, δίνοντας την ευκαιρία στη Φενέρ με ένα επιμέρους σκορ 16-3 να προσπεράσει με 70-65 στο 36΄.

Παναθηναϊκός: Μεγάλη νίκη στην Πόλη, 81-76 τη Φενέρ-1
Φωτ. INTIME News

Ωστόσο, στο τελευταίο τετράλεπτο, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Κώστας Σλούκας, έβαλε τους «πράσινους» και πάλι σε θέση οδηγού, δίνοντας τη σκυτάλη στον Ματίας Λεσόρ για να σφραγίσει το «διπλό».

Πριν αφυπνιστεί ο Σλούκας (13π., εκ των οποίων τους 8 στο φινάλε), ο οποίος πέρασε στην τέταρτη θέση της λίστας με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία της Euroleague (392), οι Κέντρικ Ναν (15π.), Ματίας Λεσόρ (14π.), Λορέντζο Μπράουν (12π.) και Ομέρ Γιούρτσεβεν (12π.) είχαν φροντίσει να «παγώσουν» το «Ulker sports and event hall».

Από τους γηπεδούχους ξεχώρισε ο Ταρίκ Μπιμπέροβιτς με 16 πόντους και 6 ριμπάουντ. 

Τα δεκάλεπτα: 15-21, 35-46, 54-62, 76-81

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT