Ακόμη ένα μεγάλο ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακόμη ένα μεγάλο ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ώρα της αλήθειας έφτασε για Μπάγερν Μονάχου και Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς μόνο η μία από τις δύο υπερδυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου θα πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στη Λισσαβώνα σε ένα μήνα.

Η κάτοχος Μπάγερν έχει να ξεπεράσει το προβάδισμα των Μαδριλένων από το 1-0 στο Σαντιάγο Μπερναμπέου πριν από έξι βράδια, και ποντάρει στην κάκιστη παράδοση που έχει η Ρεάλ επί γερμανικού εδάφους, όπου μόλις πριν από λίγες εβδομάδες κόντεψε να χάσει το πλεονέκτημα που είχε επί της Ντόρτμουντ.

Οι Βαυαροί μάλιστα ποντάρουν ιδιαιτέρως στην προσωπικότητα που λέγεται Φρανκ Ριμπερί, και κυρίως στον… θυμό του, όπως είπε ο τεχνικός της πρωταθλήτριας Γερμανίας, Πεπ Γκουαρδιόλα: «Είναι εξαιρετικά σημαντικός για εμάς. Κόντρα στη Βέρντερ [όπου η Μπάγερν νίκησε με 5-2], έπαιξε με θυμό. Ο Φρανκ χρειάζεται αυτή την επιθετικότητα, χρειάζεται να παίζει θυμωμένος. Μάχεται πάντα και γι’ αυτό τον αγαπούν και οι οπαδοί» είπε ο Ισπανός προπονητής, που έδειξε ενοχλημένος με όσα ισπανικά μέσα ενημέρωσης θεωρούν την πρόκριση της Ρεάλ δεδομένη.

Ο ίδιος απέφυγε να απαντήσει αν περιμένει να βρει απέναντι στην ομάδα του τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Γκάρεθ Μπέιλ, λέγοντας ότι «για εμένα δεν κάνει διαφορά αν η Ρεάλ τους έχει διαθέσιμους».

Ωστόσο, η συμμετοχή απόψε των δύο ακριβότερων ποδοσφαιριστών στην ιστορία του αθλήματος αποτελεί το κύριο σημείο συζήτησης στη Μαδρίτη. Αμφότεροι βρίσκονται ήδη από χτες στο Μόναχο, αλλά έχουν σχεδόν ένα μήνα να παίξουν μαζί. Κι όσο κι αν το Μόναχο αποτελεί την καταραμένη πόλη για τη Ρεάλ, σύμφωνα με την εφημερίδα Μάρκα της Μαδρίτης, η «βασίλισσα» δεν σκοπεύει να παραταχθεί αμυντικά, σύμφωνα με τον Μπέιλ: «Δεν είμαστε ομάδα που κάθεται πίσω, θα κάνουμε το παιχνίδι μας» δήλωσε χτες.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT