Αισιοδοξία για Πουλίδο, βλέψεις και για Ντιόπ, Σκόκο

Αισιοδοξία για Πουλίδο, βλέψεις και για Ντιόπ, Σκόκο

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την αισιοδοξία της εκφράζει η πλευρά του Αλαν Πουλίδο για την ολοκλήρωσή της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό. Ο 23χρονος Μεξικανός επιθετικός δεν κρύβει την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στους «ερυθρόλευκους», τονίζοντας ότι το καλοκαίρι μένει ελεύθερος. Μάλιστα, δεν αποκλείεται εντός των επόμενων ημερών να δρομολογηθούν ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση, παρά το γεγονός πως η διοίκηση της Τίγκρες διαρρέει ότι ο Πουλίδο δεσμεύεται με συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο. Την ίδια ώρα, οι ιθύνοντες των πρωταθλητών Ελλάδας έχουν ψηλά στη μεταγραφική λίστα τους τον Πάπε Ντιόπ.

Η Λεβάντε όπου αγωνίζεται ο Σενεγαλέζος αμυντικός μέσος προβάλει λογικές απαιτήσεις για την παραχώρησή του. Σύμμαχος του Ολυμπιακού είναι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστές ο οποίος εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα. Επιπλέον, οι «Πειραιώτες» βρίσκονται σε αναζήτηση ενός ακόμη επιθετικού (ο Γκρατσιάνο Πελέ της Φέγενορντ είναι μία ενδιαφέρουσα, αλλά ακριβή επιλογή), αλλά και ακραίων χαφ. Στον Ολυμπιακό προτάθηκε ο Νάτσο Σκόκο που δεν υπολογίζεται απ’ τη Σάντερλαντ και γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα απ’ τη θητεία του στην ΑΕΚ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT