Ματιές στο Βέλγιο ο Ολυμπιακός, στην τελική ευθεία για Πουλίδο

Ματιές στο Βέλγιο ο Ολυμπιακός, στην τελική ευθεία για Πουλίδο

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Νοτιοαφρικανό Ανέλε Ενγκονγκσά που αγωνίζεται στην Γκενκ σε ρόλο δεξιού μπακ, αποκάλυψε χθες η ιστοσελίδα «kickoff.com». Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος ανήκει στη βελγική ομάδα από το 2007, έχοντας μάλιστα φορέσει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού, με δηλώσεις του παραδέχθηκε ότι έχει δεχθεί πρόταση από την Ελλάδα.

«Οι εκπρόσωποί μου μου ανέφεραν για την πρόταση από την Ελλάδα, αλλά δεν υπάρχει κάτι σίγουρο και η Γκενκ θέλει επίσης να μου κάνει πρόταση ανανέωσης. O προπονητής μου θέλει να μείνω, αλλά θέλω να κερδίσω τρόπαια και να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο. Αυτή τη στιγμή μας μένουν τρία ματς έως το τέλος του πρωταθλήματος και εστιάζω σε αυτά. Θα πάρω την απόφασή μου αφού επιστρέψω από τις υποχρεώσεις μου με την Εθνική», υπογράμμισε ο Ενγκονγκσά, ο οποίος έχει ενισχύσει την εθνική ομάδα της Νοτίου Αφρικής σε 32 αγώνες.

Να σημειωθεί ότι το 2007 δοκιμάστηκε από την Αρσεναλ. Τότε ήταν που ο Αρσέν Βενγκέρ τον προέτρεψε να αλλάξει θέση και από επιτελικός χαφ να γίνει δεξί μπακ. Τελικώς, αποκτήθηκε από την Γκενκ, με την οποία έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα, δύο κύπελλα και ένα Σούπερ Καπ Βελγίου.

Την ίδια ώρα, μπαίνει στην τελική ευθεία το θέμα της απόκτησης του Αλαν Πουλίδο. Ο 23χρονος Μεξικανός επιθετικός της Τίγκρες φέρεται πως έχει υπογράψει προσύμφωνο με τον Ολυμπιακό και άμεσα αναμένεται να κλείσει θετικά η υπόθεση της απόκτησής του. Ακολούθως, θα πάρουν σειρά ο αμυντικός μέσος της Λεβάντε, Πάπε Ντιοπ, αλλά και ο Φορτούνης της Καϊζερσλάουτερν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT